Vergeven

Vergeven

Vergeven is wellicht het moeilijkste wat wij mensen kunnen. Het idee de ander te vergeven roept reeds de nodige weerstand op, onszelf vergeven blokkeert ons vaak volledig. Niet zo vreemd als je bedenkt dat ons hoofd, onze mind, ons ego niet wil dat wij vergeven.

Vergeven doe je voor jezelf, niet in eerste instantie voor de ander. Het mooie is dat door te vergeven de ontstane situatie in een ander daglicht komt te staan. Hierdoor verzacht ook de verbinding met de ander. Dit wil niet zeggen dat je in de praktijk nog met die ander in verbinding dient te zijn, komen.

Door de ander én jezelf te vergeven laat jij het oude, niet meer dienende los. JIJ houdt je niet meer langer vast aan deze naar beneden halende energieën. JIJ neemt het bewuste besluit jezelf niet meer langer vast te zetten in lage, vol oordelen en schuld opwekkende energieën.

Schuld en oordelen zijn tools van ons ego. Mocht je je hier nog niet bewust van zijn, lees dan mijn boek “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.” 

Pas als jij een bewust besluit neemt dat jij vrij wenst te komen uit deze tentakels van je ego, jezelf niet meer als een op schuld en oordelen beluste persoon wenst te zijn, shift er iets in jou. Tot die tijd blijf je rondjes lopen in deze steeds meer naar beneden trekkende, alles verwoestende en zeer laag trillende energie.

Je kunt deze naar beneden halende energie ervaren als een zware last, een hoofdstuk waar je (angstvallig) niet over wenst te praten, je raakt direct gefrustreerd, geagiteerd of boos zodra je hier op aangesproken wordt. Je bent je op dat moment niet bewust dat jij deze persoon als een soort blok aan je been meetorst. Laat staan dat je je bewust bent dat je jezelf hiermee vasthoudt in deze zeer lage energie.

Van 3D naar 5D

Wellicht heb je reeds van 3D (Derde Dimensie) en 5D (Vijfde Dimensie) gehoord. Dit zijn bewustzijnsfrequenties, zeg maar trillingsfrequenties, net zoiets als radiofrequenties. Deze hoor je niet, maar kunt deze voelen. 3D voelt zwaar, zuigend, naar beneden halend, angstaanjagend; energie slurpend. 5D voelt als licht, liefdevol, vrolijk, zacht, luchtig, krachtig, vol vertrouwen; energie gevend.

Om in 5D bewustzijnsstaat te kunnen komen, dien jij alles wat jou verzwaart, 3D, los te laten. We ontkomen er dan ook niet aan om alles wat wij aan wrok, boosheid, frustraties, slachtoffer spelen en andere naar beneden trekkende energieën in de ogen te kijken. Ze te gaan doorvoelen.

Je zult gaan ervaren dat er onder al deze boosheid, diepe pijnen zichtbaar worden. Pijnen die door die ander alleen maar getriggerd zijn. Jij bezat ze allang. De ander heeft ze alleen maar omhoog gehaald en niet voor niets. Hoe pijnlijk het ook kan zijn hoe deze ander jou heeft gekwetst, tekort gedaan, geweld heeft aangedaan, alles was er vóór jou, opdat jij jouw diep weggestopte diepe (ziels)pijnen (h)erkent en doorvoelt. Pas als jij deze pijnen herkent, erkent én doorvoelt kunnen deze diepe vaak zeer lage energieën, ver weg gestopt in jou, bevrijd worden.

Als je vanuit een hoger perspectief naar de situatie en de persoon leert kijken, kun je zien dat deze triggers vanuit ZielsLiefde gegeven zijn. Voor jou, om te helen.
Niet dat jij dit als poppetje hier op de aarde zo ervaart. Dat hoort dan ook bij dit “Spel op aarde”.

Voor nu is het genoeg om je te realiseren dat jij uitgenodigd wordt alle boosheid, wrok en frustraties gericht op de ander, én op een diepere laag naar jezelf toe, los te laten.

Dit doe je door de ander én jezelf te vergeven.

Tijdens het transformatieproces van 3D naar 5D ontkom je er dan ook niet aan te vergeven.

Vergeven, iedereen kan dit.

Hoe groot de weerstand naar die ander ook is, jij bent de enige die deze weerstand kan opheffen.
Door je bewust te worden dat jij de sleutel in handen hebt en jij jezelf vasthoudt in 3D rancunestand, stop je met wijzen naar die ander. JIJ wenst een ander leven voor jezelf. JIJ wenst Liefdevol te zijn, ongeacht wat die ander denkt, zegt of doet. JIJ hebt het voor het zeggen, voor jezelf.
Dit staat geheel los van die ander. Hoe mooi is dat!

Door je bewust te worden dat jij jezelf vastzet en jezelf kunt bevrijden van deze last, opent zich een weg: de weg naar vergeven. Vergeven is geheel niet moeilijk. Je dient het wel zelf te doen, dat dan wel weer. Iedereen kán vergeven. Als je dit (nog) niet kunt, wens je dit niet en wil graag nog langer in 3D lage frequentie energieën blijven. PUNT!

KIES voor je VRIJ-heid, deze ligt vóór je! STOP dus met achterom kijken, vergeef die ander én jezelf en MOVE ON!

Het bevrijdt!

Op het moment dat je 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven, dat jij bewust kiest voor een leven vanuit Liefde, neem jij die stappen die je daar uiteindelijk brengen. De bewustzijnsstaat van Liefde, VRIJ-heid en Verbondenheid. Dit is de 5D staat van ZIJN.

Dit is waar wij mondiaal NU voor worden uitgenodigd áán te gaan in onszelf. Ben jij hier klaar voor?

De keuze is aan jou: blijf je klagen en dragen of be-VRIJ-d jij jezelf?

BELANGRIJKE NOTE
Alvorens je deze begeleidende audio Vergevingsmethode gaat beluisteren voer ÉÉRST ALLE STAPPEN uit die in de 5 STAPPEN PDF Vergevingsoefening met je wordt gedeeld. In deze PDF word je uitgedaagd om al dat wat nog in jou zit en jou vasthoudt écht los te laten. Hiermee vergeef en bevrijd je jezelf én die ander op een diepere laag van de kettingen die jou vasthouden in lage frequenties. Ook jij kunt dit!
Nádat je dit hebt uitgevoerd kun je deze audio Vergevingsmethode zo vaak als je wenst beluisteren en werkt deze in de diepte door.

Ervaart wat vergeven jouw brengt: Liefde, Respect, Balans, VRIJ-heid en Verbondenheid.

TIP:
Deze vergevingsmethode raad ik je aan pas dán aan te schaffen als je éérst hebt geleerd te AARDEN, om spanningen moeiteloos af te kunnen laten vloeien en op jezelf te FOCUSSEN, waarbij je leert al dat wat er nog in jou zit te voelen, erkennen en helen, alvorens je jezelf deze bevrijdende Vergevingsmethode cadeau doet.

wat brengt deze vergevingsmethode jou?

Je komt weer in contact met jezelf en dat wat er in jou leeft en gehoord wil worden, door jou.

Je doorziet je eigen aandeel in de situatie.

Je verzacht naar de ander en doorziet ook de pijn bij die ander.

Je voelt dat de ander verder weg komt te staan, verzacht.

Je ervaart meer Liefde, naar jezelf én naar die ander.

Je leert een methode die je overal direct kunt toepassen.

Je ervaart innerlijke rust en Liefde naar jezelf, de ander én de situatie.

Je komt steeds meer los van “het issue” en voelt je steeds meer in balans komen.

Je ervaart innerlijke rust en “afstand”.

Grote en kleine positieve veranderingen zullen zichtbaar worden in je dagelijkse leven.

Je voelt je krachtig, Liefdevol en in balans.

Jouw investering

€55,= incl. btw