VERRASSING NR. 1.

door | jul 19, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Het is alweer twee weken geleden dat de boekpresentatie van mijn tweede boek ‘RELATIES. LEEF je waarheid! In harmonie met anderen‘ plaats vond. Deze dag is voorbij gevlogen! Het boek is nét zo oud en kreeg alle aandacht, Liefde en zorg die ze met al haar wijsheid 100% verdient.

Dit boek bevat naast héél veel content, vele doorleefde verhalen van mijn eigen leven hier op aarde. Een schatkist van herkenning voor velen. Blijkt dat nu net de bedoeling van mij te zijn; mensen inspireren het beste van zichzelf naar boven te halen. En blijkt dit alleen te kunnen als je met opgeheven hoofd je ‘shit’ in de ogen durft te kijken, ze omzet in voedingstoffen om aan te groeien, waarna je ware potentiaal tevoorschijn komt. Ogenschijnlijk moeiteloos.

Met het open delen van mijn ‘shit’ in dit boek, wens ik een voorbeeld te zijn. Dit boek bevat dan ook meer dan genoeg ‘shit’ van mezelf, hoe ik dit heb weten om te zetten én tot mijn ware potentiaal ben uitgegroeid. En uiteraard hierin nog steeds verder groei. Ik ben dankbaar dat ik al deze ervaringen op deze manier met je kan delen. Het laat zien dat wat je ook maar tegenkomt in je leven, jij de innerlijke kracht hebt jezelf hier boven te verheffen. Iedereen kan het, weinigen zijn bereid het daadwerkelijk aan te gaan. Degenen dit deze blog lezen, lieverd jij dus, behoort tot de groep die dit innerlijke proces aan wenst te gaan. Je bent een TOPPER!
Tot zover over dit tweede zielenkindje van mij.

Na de pauze waren de verrassingen gepland. En dat waren er veel!

De eerste verrassing deel ik vandaag met je en dat is dat ik in de tijd van het schrijven van dit tweede boek inspiratie omhoog voelde borrelen. Zoveel méér dan in dit boek over RELATIES paste.

Ik had namelijk in de loop der jaren, ver voordat mijn éérste boek überhaupt in mijn gedachten omhoog was gekomen, veel content geschreven en deed daar niet veel mee. Deze content had ik vanaf 2010 tot 2020 geplaatst op Facebook.

Elke ochtend, na mijn ochtendmeditatie opende ik FB en las een korte spreuk gedeeld voor Neale Donald Walsh. De schrijver van o.a. ‘Een gesprekje met God.’

Op een gegeven moment zag ik mezelf dagelijks, na het lezen van zijn quote, een heel epistel optekenen die ik daarna plaatste op mijn FB pagina. Al snel volgden mensen mijn ochtend inspiratie en lazen elke ochtend bij hun ontbijt mijn inspiratieblog.
Ik schreef zóveel dat iemand op FB mij erop attendeerde dat ik deze prachtige content diende vast te leggen in een boek. So I did!

Nu ging dat niet 1, 2, 3.

Ik ben in die tijd, járen geleden eerst dagen bezig geweest met terug scrollen op mijn FB pagina om al deze content te kopiëren en in een Word document vast te leggen. Het werd een héél dik document. In de loop van de tijd ben ik hier wel mee bezig geweest, maar het idee om het uit te brengen in boekvorm bleef op de schrijftafel liggen.
Tot voor twee jaar terug.

De Coronatijd was een tijd waarin ik meer ruimte voelde om mijn aandacht hier weer naar toe te brengen. Het boek RELATIES zat in die tijd in haar geboorte/helingsfase en zo’n schrijfproces gaat nu eenmaal niet sneller dan het innerlijke proces dit toelaat. Tijd over dus.

Ik kreeg de inspiratie om dus nóg een boek uit te brengen waarin ik, niet zozeer de nodige content deel qua bewustworden zoals in mijn eerste twee boeken, maar juist een ‘dagelijks erbij te pakken boek’ die je raadpleegt juist gedurende het doorleven van alle processen die je aangaat als je mijn éérste twee boeken tot je neemt én implementeert. Zeg maar een soort aanmoedigingsboek om dóór te gaan, wát er ook op je pad komt gedurende jouw transformatieproces. Speciaal daarvoor heb ik de 100 meest inspirerende content voor je uitgezocht en in een boek vastgelegd. Voor jou! Uiteraard weer ter inspiratie.

Ik kan nu eenmaal niet dagelijks bij iedereen persoonlijk zijn om je aan te moedigen, op te beuren of inzicht te geven. Dat kan vanaf vandaag dus wél via dit speciale boek: ‘LEEF je waarheid! 100 dagen inspiratie.’ (FF naar beneden scrollen en daar vind je dit boek.)

Hoe gaaf is dit! Ik heb dus nóg een boek uitgebracht!

Of ik hier trots op ben? SUPER trots!
Heb ik niet twee, maar drie zielenkindjes ter wereld gebracht. Trots als een pauw!
HIER het filmpje waarin ik dit alles deel.

Nu wenste ik het eerste boek van dit derde boek van mijn hand tijdens de boekpresentatie te verloten. HIER het filmpje waarin de winnaar bekend werd gemaakt.

Volgende week deel ik nog een super toffe verrassing met je.
Voor nu eerst maar even bijkomen van deze eerste verrassing.

Wens je dit boek in handen te hebben voor je dagelijkse inspiratie?
Dat kan! =>>> LEEF je waarheid! 100 dagen inspiratie.

Zo langzamerhand mag ik gaan erkennen dat ik naast inspirator en mentor, een ware schrijfster ben. 😊

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *