VERRASSING NR. 2!

door | jul 29, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Nu de eerste verrassing, in de vorm van nóg een boek dat het daglicht mocht zien, gedeeld is dient verrassing nummer twee zich als vanzelf aan.

Tijdens het afronden van het boek RELATIES werd mij op een gegeven moment helder gemaakt dat mijn vólgende boek ‘Leef je PASSIE! Van werk naar werking’ zal heten.

Zeg dat nog een keer?
Ja, blijkbaar mag ik nóg meer delen op papier. Deze keer gaat het over hoe je, nadat je de nodige shit hebt omgezet in vruchtbare voedingstoffen, jouw potentiaal in die vorm gaat gieten die uniek is voor jou. Jouw doorleefde en daarmee verworven eigenheid wenst zich tot uitdrukking te brengen.

Uiteraard ‘In serves to ALL’.
Het ‘ikke, ikke, ikke’ stadium ben je dan écht ontgroeid.

Meerdere mensen komen bij mij die niet goed weten hóe ze hun doorleefdheid ‘In serves to ALL’ vorm kunnen geven. Meer dan eens vragen ze me wat toch maakt dat ze hét maar niet te zien krijgen. Niet voor niets. Er zijn blijkbaar nog een aantal stepstones te doorlopen, alvorens dit zich uiteindelijk kán ontvouwen,

Het is nu eenmaal een feit dat de leraar zich pas aandient zodra de leerling er klaar voor is. Niet eerder. Zie je het nog niet manifesteren in je leven, lieverd? Dan mag je nog ff verder met verteren van shit en deze omzetten in voedingsstoffen. Alles opdat het béste van jou zich kán aandienen. Dat dit het nodige van je feminiene energie in de vorm van vertrouwen en los en laten vraagt, hoef ik je vast niet meer te zeggen.
Hoe dan ook, dit boek in wording is in deze tijd meer dan nodig en zal er geen járen over doen om het Licht te zien. Wanneer precies en hoeveel tijd dit proces zal vragen… ook dat laat ik los en vertrouw op mijn innerlijke begeleiding. Een creatieproces blijft een kwestie van geduld, afstemming en vandaaruit geïnspireerd te handelen.

Als ik kijk naar alle drie en straks dus vier boeken die ik uit mijn hand heb laten vloeien doorzie ik dat ik steeds meer op het pad geleid wordt van Teacher, met een grote T.
Ik voorzie dat ik steeds meer geleid wordt Teacher te ZIJN voor Lichtwerkers die via hun innerlijke te nemen stappen ook uit wensen te groeien tot LichtBrenger. Om dát te kunnen ZIJN, word je uitgenodigd verder jouw pad te vervolgen. Je hebt aardig wat passie nodig om die te nemen stappen daarvoor ook daadwerkelijk te gaan zetten.
Alle boeken van mijn hand laten mij helder een pad omhoog zien waarlangs niet alleen ikzelf, maar een ieder die dit zo vanuit zijn hart voelt ook kan lopen. Ik voorzie dat ik in de aankomende jaren steeds meer word uitgenodigd om dit Teacherpad in de materie vorm te gaan geven.

Gelukkig dat ook dit een proces is.
Ik ben benieuwd wat de nabije toekomst mij laat zien. Ik ben er in ieder geval klaar voor!

Stil van…
Voordat ik afsluit voor deze week deel ik graag de eerste testimonial die ik mocht ontvangen van mijn boek RELATIES. LEEF je waarheid! In harmonie met anderen’.
Ik was er stil van toen ik het las.

‘Jouw boek is een meesterwerk van de ziel. Wat een ongelooflijk waardevolle bijdrage staat hier in het licht, beschikbaar voor iedereen die zich daarin kan openen, verzachten, omarmen en verwarmen. Ik ben vol bewondering en verwondering. Ik ervaar jouw enorme licht, groter en liefdevoller dan ik me kan voorstellen, en lees hoe jij om dat gigantische licht te laten schijnen een even gigantisch onmenselijk duister diende op te lossen. Zo blij dat je die kracht vanuit zachtheid en zielsbewustzijn hebt aangeboord. Ik voel zoveel respect voor jouw licht, jouw drijfveer en jouw zuivere ziel’.

Hoe afgestemd en fijngevoelig is deze persoon om de diepte van mijn boek zo te verwoorden? Mocht je dit boek nog niet in handen hebben en wens je hierin te beginnen…
Je kunt het boek hier bestellen.

Volgende week deel ik verrassing nummer 3 met je!


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. winneth sala

  goedemorgen Jaqueline. het inspirerende boek gelezen. boeiend en goed. later kom ik erop terug. heb het goed, hartelijke groeten, winneth

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hi Winneth, dankjewel! LIEF van je!
   Dat wens ik jou ook, lieverd. XXX

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *