WAAR GEEFT JIJ JE STEM AAN?

door | mrt 15, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Woensdag is het weer zover. We mogen onze stem laten horen.

Mij is dezer dagen meerdere keren gevraagd wat te doen met deze stem én pas.
Tijd dat ik me stem laat horen.

NOTE vooraf.
Alles wat ik hier deel is mijn eigen ziensbeeld.
Neem niets zomaar aan. Ook niet van mij.
Doe je eigen onderzoek.

Dáár gaat deze tijd van The Great Awakening over. Niet iemand anders klakkeloos volgen. Waar dat toe kan leiden zien we nu meer dan genoeg buiten ons gespiegeld, lijkt me zo.
Lief medemens, leer te luisteren naar de stem van je eigen hogere Zelf. Volg daarvoor je eigen hart. Train je intuïtie.

Als er iets is wat ik in de loop der jaren gedurende mijn wakker worden uit de 3D illusie hebt geoefend, dan is dat mijn intuïtie weer durven in te zetten én te vertrouwen. Een heel innerlijk te doorlopen proces.

Blijkt deze tijd waarin we ons nu bevinden een prachtig oefenterrein te zijn om het kaf te leren scheiden van het koren.

Ik ga hier niet zeggen wat jij moet doen. Ik deel hier alleen een aantal overdenkingen waarmee je je eigen beeld kunt voren. Ook hierin ben je vrij.

Universele principe.

Laten we eerst eens kijken hoe het universum werkt als we het hebben over ‘iets aandacht geven’.
Het Universum is net een echo die terugkaats wat er wordt uitgezonden. Zend jij liefde uit, krijg je liefde terug. Zend je angst uit, krijg je angst terug. Zend jij overvloed uit, krijg je overvloed terug. Zend jij tekorten uit, krijg je tekorten terug.
Helder, lijkt me zo.

Je kunt het ook anders benoemen; dat wat jij aandacht geeft groeit.
Heb je angst voor de toekomst, zal je steeds mensen, omstandigheden en situaties aantrekken die jouw angst bevestigen.
Heb je angst voor tekorten, dan zal je steeds mensen, omstandigheden en situaties aantrekken die jouw angst bevestigen.
Heb je vertrouwen in de toekomst, dan trek je mensen, omstandigheden en situaties aan die jouw vertrouwen bevestigen.
Denk je vanuit overvloed, dan zal je steeds mensen, omstandigheden en situaties aantrekken die jouw overvloed bevestigen.

Vraag en het wordt gegeven.
Het Universum laat je volledig vrij. Jij mag zelf bepalen hoe jouw leven eruit ziet. Hoe mooi is dat! Een groot goed in deze tijd. ‘Ze’ kan, door dit universele principe, niet anders dan jou dat geven wat jij uitzendt of anders gezegd, geven waar jij om vraagt.

De oude 3D wereld lost op.
We bevinden ons als mensheid in een tijd waarin we voor onze ogen de oude (3D) wereld in een zien vallen. Dit is een wereld die gestoeld is op de volgende pilaren: angst, macht, manipulatie, (mind)controle, schuld, en oordelen. Allen staan daarbij op de fundering ‘verdeeldheid”.

Of we het nu hebben over goed of fout, licht of donker, oorlog of vrede, ‘black life matters’ en ga zo zelf nog maar even door. Allen zijn gestoeld op de fundering van deze oude 3D wereld. Om deze verdeeldheidsstrategie in stand te kunnen houden is er in deze 3D wereld o.a. een ogenschijnlijk eerlijk systeem ontwikkeld: de politiek en ons stemrecht.

Kijkend naar de politiek. Zolang ik me kan herinneren hebben de nodige partijen ‘alle mensen’ vertegenwoordigd. Van links naar rechts en van boven naar onder.
Doorzie je hierin de energie die de verdeeldheid in standhoudt?
Ik kan me nog herinneren hoe mijn stiefvader ongecensureerd de politiek vervloekte over waar al zijn zuur verdiende ‘belasting’geld heen gesluisd werd. Furieus was hij! Elke vier jaar weer.

Wie voedt deze 3D wereld?
De 3D wereld vol angst is niet verbonden met Bron energie. Zeg maar onze energiecentrale. Deze op angst gebaseerde wereld bevat van zichzelf geen levensenergie en heeft deze energie van mensen nodig die verbonden zijn met hun Bron. Alleen degenen die verbonden zijn met Bron ontvangen levensenergie. Jij dus.

Als we nu kijken naar mijn vader, de hoeveel emoties en de daaraan gekoppelde levensenergie die hij aan dat systeem gaf was enorm. Hij was zich niet bewust dat hij met zijn levensenergie dit systeem wat hij zo vervloekte zélf mede in stand hield. If he only knew. Ook hier geldt, wat je niet weet, weet je niet.

Bewustworden, een heel proces!

Degenen die mij volgen zijn op de hoogte dat we ons mondiaal in een overgangsfase bevinden: het loskomen uit deze 3D wereld en opstijgen (ascenderen) naar een 5D Nieuwe wereld. (Dit is by the way een héél andere wereld dan en niet te verwarren met “The New World Orde”. Ook hierin geldt; doe je eigen onderzoek.)

De 5D Nieuwe wereld is de wereld waarin de pilaren en fundering van de 3D wereld geen stand houden. Alleen Liefde, Vertrouwen, Vrijheid, Gelijkwaardigheid en Verbinding kunnen zich hier stand houden.

Kijkend naar onze huidige wereld, dan zijn we daar nog niet. Wat je momenteel te zien krijgt is oud en afkomstig uit deze 3D wereld. Het wordt zichtbaar, niet om ons aan vast te houden, maar om aan het licht te brengen en – nu bewust – onze eigen vrije keuze te maken. Of dit nu gaat over je eigen 3D angsten, controle wensen te houden, verdeeldheid en veroordelen in je eigen dagelijkse leven of de angsten en verdeeldheid die door die 3D wereld ‘de wereld wordt ingegooid’, het is en blijft 3D. OuD.

Terug naar de huidige verkiezingen.
Ik kan je niet zeggen wat jij moet doen met je stem-pas. Het is aan jou zelf te bepalen wat jij met je stem en daarmee met je eigen levensenergie doet of dat je past.

Kies je voor ouD of is dit ouT?

That’s the question.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Lidy

  Ha Jacqueline, ja ook ik heb dit keer niet gestemd. Zolang de nieuwe aarde nog bezig is met manifesteren voelt stemmen nu niet nodig.
  Liefs

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Mooi Lidy hoe je je eigen pad volgt. Proud of you!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *