WAT EEN DAG!

door | jul 14, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

En in een oogwenk was het weer voorbij, één dag waar járen van voorbereiding aan vooraf ging: de boekpresentatie van mijn tweede boek ‘RELATIES. LEEF je waarheid! In harmonie met anderen.’

Wat heb ik genoten! Niet in de laatste plaats van ál die mensen die deze dag aanwezig wensten te zijn. Velen ken ik en leven in mijn hart. Een aantal gezichten waren nieuw. Het bijzondere was dat de energie die we samen neergezet hebben, er één was van openheid, Liefde en verbondenheid. Daarnaast stonden allen open om te ontvangen wat ik deze speciale dag met ze wenste te delen.
En dát was veel!

Naast een inkijkje van wat men kan verwachten van dit 396 pagina’s dikke boek, deelde ik een aantal persoonlijke verhalen. Alles om helder te maken waar wij mensen voor worden uitgenodigd aan te gaan: terug te keren naar je hart en de verbinding met jeZelf te herstellen. Deze beweging terug naar binnen wordt ons allen o.a. aangereikt door de véle relatievormen in ons leven. Dat deze uitnodiging niet alleen tot uiting komt via de mensen in ons leven, werd al snel duidelijk.

RELATIEVORMEN
Ben je je bewust dat je nog zoveel méér relaties hebt dan alleen die met mensen? Denk hierbij aan je relatie met materie, geld, gezondheid, je lichaam. En vergeet al helemaal niet degenen die zich ín dit lichaam bevindt: JIJ!

Ja, ook op deze feestelijke dag ontkwam je er niet aan geconfronteerd te worden met jezelf.

Je had niet anders van me verwacht, toch? De mensen hingen aan mijn lippen. Ik had dan ook veel te delen in een relatief korte tijd. No time to waste, zeg maar. Vlak voor de pauze wenste ik het eerste boek aan een heel belangrijk persoon in mijn leven te geven: mijn dochter. Je had dit waarschijnlijk al gevoeld, dat zij degene zou zijn waaraan ik het eerste exemplaar wilde geven.

Vay is niet alleen mijn dochter, ze is op meerdere momenten in mijn leven daadwerkelijk een échte engel voor mij geweest. Nog krachtiger gezegd: zonder haar aanwezigheid was ik hoogstwaarschijnlijk hier niet meer geweest om dit alles met je te delen. Ja, zover heen ben ik ook ooit geweest in mijn leven. Volledig uitgewoond, moegestreden en bereid mijn leven op te geven.

Daar de tijd beperkt was, kon ik hier niet verder op ingaan. Wat maakt dat ik haar mijn engel noem heb ik uitgebreid gedeeld in dit boek. Zo kun je dit in je eigen tijd rustig tot je nemen. Wat ik voor nu met je kan delen is dat het overhandigen van dit eerste boek een emotioneel moment was; voor mij, voor Vay, en ook voor velen in de zaal. Ik heb dit BIJZONDERE MOMENT laten vastleggen, ook voor jou!

Was ik met al mijn voorbereiding en organisatie talent de tissues vergeten!

De tijd vloog voorbij! Voordat ik het wist waren we bij de pauze aangekomen. Onder het genot van een drankje en een knabbeltje even bijkomen van zoveel input. En ook tijdens dit samen-zijn in de pauze was de ruimte gevuld met openheid, verbinden en delen. Hoe mooi!
Mijn hart maakte nóg meer sprongetjes!

Na de pauze mocht ik op het podium weer verder met delen. Ik had namelijk nog zoveel méér te delen van wat ik tot dat moment met nog (bijna) niemand had gedeeld. Dit diende dan ook een échte verrassing te blijven!

Dat deze verrassing niet op zichzelf stond, dát wilde ook gedeeld worden. Blijkbaar vulde de tijd zich na de pauze met véle verrassingen. Wat deze verrassingen allemaal waren, dát deel ik vanaf volgende week met je.

Vandaag wenst ik de aandacht te houden op de geboorte van dit prachtige Zielekindje.

Het was een heel bijzondere middag. Eén waar ik met veel Liefde op terugkijk. Ik ben niet alleen super trots op mezelf, ik voel een diepe dankbaarheid voor al die mensen die wensten hierbij aanwezig te zijn en mede bijgedragen hebben een deze onvergetelijke dag. De dag dat mijn tweede Zielekindje vól eigen doorleefde verhalen, ter inspiratie, het Licht mocht zien.

Ik wens dat een ieder die het boek heeft aangeschaft en in handen heeft óf nog krijgt, net als ik geraakt wordt door de doorleefdheid en diepe wijsheid die zij in de wereld naar buiten mag uitdragen.

Vay heeft van de vele prachtige foto’s die er door Arnaud Mooij werden geschoten een mooie video gemaakt. De video’s die door mijn Sisters zijn vastgelegd waarin ik het nodige deel, deel ik later. Nu eerst even genieten van de VIDEO GECREËERD DOOR VAY.

En ik, ik voel me een gedragen en gezegende vrouw met zoveel Liefde, in en om me heen.

‘DANKJEWEL lief mede-mens dat je hierbij AANwezig was!’

~ JacquelineLaat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *