WELKOM 2023!

door | jan 6, 2023 | Alle berichten | 4 reacties

Wat vliegen we met een hoog tempo 2023 in, de eerste week is alweer voorbij.

En wát voor een jaar is 2023! Ze draagt zeer veel in zich. Het is dan ook aan jou welke kant je opkijkt. Dit bepaalt jouw weg die jij dit jaar zal lopen. De frequentie op aarde verhoogt zich dagelijks alleen maar meer, waarmee we sneller onze intenties én hersenspinsels manifesteren. Het vraagt dit jaar dan ook nóg meer bewust aanwezig te zijn ín jezelf.

Hiermee komt een belangrijk thema voor 2023 aan de oppervlakte: verbinden.

Als er iets is waar dit jaar ons voor uitnodigt, dan is dat wel in verbinding blijven met jeZelf. Alleen door in verbinding met jeZelf te blijven ontvang jij de, voor jou, belangrijke aanwijzingen op jouw te lopen pad. Dóór 2023 heen.

Je Hogere Zelf Weet, Ziet en doorvoeld wat zuiver is of niet. Je kunt je Hogere Zelf niet om de tuin leiden. Dat kun je niet zeggen van ons mens-zijn, wij als poppetjes. En dat is OK. Dit gegeven hoort nu eenmaal bij de levenslessen die ons ook in deze woelige tijden wordt aangereikt. Trouw leren worden aan je Hogere Zelf. Je HZ die via je intuïtie, je hart met je communiceert. Durf jij je intuïtie te volgen, ook als dat betekent dat je een geheel andere richting oploopt dan die buitenwereld?

Die buitenwereld zal je namelijk dit jaar nóg meer zand in de ogen wensen te gooien. Nu kunnen we onszelf verlagen en op die laag ‘de strijd aangaan’. Daar kom jíj in ieder geval niet verder mee. Daarnaast houd jij zo die buitenwereld waar je door je HZ juist voor wordt uitgenodigd bij weg te lopen, in stand door er jouw levensenergie aan te geven.
Niet zo handig, zeg maar.

De scheiding van twee tijdslijnen wordt nog meer zichtbaar.
Wat we nog meer te zien gaan krijgen is de splitsing van twee tijdlijnen. De ene tijdlijn draagt de 3D op angst gebaseerde laag in zich. Op deze laag zul je nog meer controle en angst opwekkende scenario’s uitgewerkt zien worden. Denk hierbij aan angst voor voedseltekorten, angst voor tekorten door o.a. torenhoge gasprijzen, angst voor de gevolgen van inflatie, angst voor oorlog. Angst… propaganda …

De andere tijdlijn is van evolutionaire aard. Deze tijdlijn is niet gericht op die buitenwereld die vol zit met angst propaganda. De focus is naar binnen gekeerd. De mensen die bewust voor deze tijdslijn kiezen zijn zich bewust dat hún buitenwereld een afspiegeling is van hun innerlijke wereld. Ze focussen dan ook op zichzelf en maken bewust de keuze de oude op angst gerichte tijdlijn niet (meer) als hun waarheid aan te nemen.

Zij hebben reeds door de nodige ervaring geleerd hoe diep de rabbit holes van deze oude tijdslijn zijn als je je daar mee verbindt. Ze weten hoe zeer deze rabbits holes je kunnen opslokken in hun diepe krochten. Dát is niet de weg te gaan, mits je kiest voor het evolutionaire pad.

Wat niet wil zeggen dat het niet goed is om je tot een bepaalde hoogte in te lezen over de werkwijze en de manier van verspreiding van deze oude tijdslijn. Door de nodige informatie tot je te nemen, leer je niet alleen het onderscheidt te maken tussen deze twee tijdslijnen. Met het vergaren van informatie kom je steeds meer in verbinding met de Wijsheid van je Hogere Zelf. Je voelt wat klopt en wat illusie is. Zo bevrijd je jezelf stapje voor stapje uit deze op angst gebaseerde tijdslijn.
Eenmaal zover dat je deze beide tijdslijnen doorziet, trek je je als vanzelf steeds meer terug, uit die oude tijdslijn. Je bent je bewust dat jij een soeverein wezen bent en níemand buiten jou jouw bestemming kan bepalen. Dát kan alleen jij zelf!

En mocht je jezelf toch even terugzien in een op angst gebaseerd scenario… dan Weet je dat de enige manier hieruit is, door naar binnen te gaan, je te verbinden met jezelf en jouw levensthema’s en innerlijke kind. Deze te helen en ze zo te bevrijden uit deze oude tijdslijn.

Creëer jouw leven.
Jij bent jouw creator. Herinner jezelf daaraan.
Dit jaar staat naast verbinden in het teken van ‘Het Nieuwe’ creëren. Zélf doen. Het juist níet overlaten aan die buitenwereld, maar zélf. Creëer je eigen toekomst. Wees hierbij niet bang voor verandering. Weet dat verandering de enige constante in het Leven ís. Omarm verandering. Je wordt er wijzer, rijker, rijper en speelser van!

Hoe Lichter jij van binnen bent, des te sneller Licht jou zal vinden. Van binnenuit. Niet van buitenaf. 🙂
Evolutie nodigt je nu nog meer uit om creatie van Nieuw toe te staan.

Hoe je dat doet?
Door een creator van Licht, Liefde én plezier te Zijn. De kracht hiervan heelt niet alleen, het lift ook de energie ín en om jou heen. En daarmee draag jij jouw steentje bij aan deze volledige Nieuw te creëren Wereld. Je hoeft dus niet iets heel groots te doen om een bijdrage te leven aan het geheel. Juist al deze kleine Lichten, verbonden met elkaar vormen een immens Licht waar Duister zich niet meer kán tonen.
We verbinden ons allen via onze eigen Liefde en Licht met Liefde. En Liefde is en blijft de krachtigste force die er bestaat. Hoe groot angst ook voor je opdoemt, Weet dit!

Dus, zing, dans, lach, speel en bewonder!
Spreek jouw waarheid, OPEN!
Laat jezelf zien, ongecensureerd. Uiteraard vanuit Liefde en verbinding.
Draag je hart uit naar buiten.
En Weet dat Liefde wint. 100% gegarandeerd!

En, stop dírect met HARTE energie te geven aan datgene wat geen HARTE energie uitdraagt.

Geheid dat we samen, verbonden een prachtige Nieuwe Wereld gaan creëren.
NU is de tijd!

Lief mede-mens, ik wens je een jaar waarbij je je BLIJ, VRIJ én GELIEFD zult voelen, in HARMONIE met jeZelf en anderen, VERBONDEN in je hart!

~ Jacqueline
Laat hieronder een reactie voor me achter

4 Reacties

 1. Aleida Bouwman

  Dank je wel, lieve Jacqueline voor deze mooie, verlichtende en hoopvolle boodschap 🙏🏻

  Antwoord
  • Jacqueline

   Graag gedeeld, lieve Aleida.

   Een boodschap van hoop. Zo Wezenlijk belangrijk in deze tijd.

   Antwoord
 2. Gésiena

  Wat een prachtige, verlichtende boodschap. Dank je wel, Jacqueline.

  Antwoord
  • Jacqueline

   FIJN dat deze boodschap zo bij je binnenkomt, lieverd. Met Liefde gedeeld.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *