WERK IN UITVOERING

door | jan 24, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Korte update.
Op het moment dat ik me heb geopend voor het ontvangen van de input voor een Trainingsmodule, waarover ik met je heb gedeeld in mijn laatste blogs, openbaren de één naar de andere beelden zich aan mij. Zo krijg ik o.a. steeds méér helderheid in de te doorlopen stappen en de tijdsduur waarlangs dit proces zich gaat ontvouwen.

De klap op de vuurpijl ontving ik deze week, de naam:
“De SHIFT”
Stap in je GROOTSHEID!


Hoe mooi is dat!
Dit belooft weer iets heel moois te gaan worden. En dan heb ik het niet eens zo zeer over de inhoud van de deze trainingsmodule, maar juist over wat deze jou gaat brengen.
Hoe mooi is het als jij anno 2023 jouw Grootsheid daadwerkelijk inneemt én uitdraagt?
Een geweldig beeld, toch!

Ik kan mijn energie niet aan alles tegelijk blijven geven en dien hierin keuzes te maken. Je begrijpt w.s. dat ik de nieuwsbrief kort houdt. Mijn aandacht wordt nu eenmaal gevraagd om dit alles uit te werken en in die vorm te gieten die aansluit bij de inhoud.

Kortom: werk in uitvoering…~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *