WHO IS CONTROLLING YOUR MIND?

door | nov 4, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Onze mind, wat een prachtig element van ons mens-zijn. Je mind heeft het vermogen jouw leven vorm te geven, creatie tot leven te brengen en daarmee je leven zo te vormen naar dat wat er zo in je hart leeft. Ogenschijnlijk moeiteloos. Hoe mooi is dat!

Er zit echter een keerzijde aan onze mind. Als jíj deze niet bestuurt, wórd jij bestuurd. Dat wat er dan via je mind gemanifesteerd wordt, is dan níet te gunste van je-Zelf. In deze tijd worden we allen uitgenodigd, en velen uitgedaagd de regie over ons eigen leven terug te nemen. Onze soevereiniteit te claimen. ‘Zelf doen’ is nog nooit zó helder aan het voetlicht gekomen als in deze tijd. Het is dan ook de hoogste tijd om Meester te worden van jouw mind door de controle, de regie bewust terug te nemen.
Is dat ook niet wat soevereiniteit betekent?

Nu hoor je mij niet snel iets zeggen over ‘controle’, zónder dat ik hierbij verwijs naar één van de egotools. Het ego zet dan ook maar al te graag controle in, zodra er ‘gevaar’ dreigt’ waarbij het ego zichtbaar kan worden. Het ego wenst nu eenmaal in het Duister te verblijven. Daar kan het zijn eigen Duistere agenda afdraaien. Ver weg van Licht. Licht bevat nu eenmaal informatie, een mate van Bewust Zijn en kan daarmee Duister ‘aan het voetlicht’ brengen. Dát wenst het ego te allen tijde te voorkomen!

Hoe het ego werkt en welke tools deze daarvoor inzet, daar heb ik -tig keren over gedeeld en zal ik je nu niet mee belasten. Mocht je toch graag meer achtergrond informatie willen hebben over hoe het ego, Duister werkt?: “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.”

Wat maakt dan dat ik het hier heb over ‘who is controlling your mind‘?

Op het moment dat jij namelijk niet bewust bent van wat er in jouw mind rondspookt, als jij hier niet zélf bewust aanwezig bent, dan word je mind 100% zeker (steeds meer) overgenomen/bezet door je ego. En dat het ego andere belangen voor jou nastreeft dan jouw Ziel, daar ben je je vast al bewust van.

In deze tijd waarin Duister, het ego, hele gekke sprongen maakt om maar niet ‘aan het Licht’ te komen, worden wij uitgedaagd ons onderscheidingsvermogen te gebruiken. Zonder dat geraken we maar al te makkelijk in de vele ‘falsch flags’ tentakels die het Duister opwerpt in de hoop zo Licht tegen te houden.

Alsof Duister Licht tegen kán houden!
Ik moet er bijna om lachen. Bijna dan, ware het niet diep triest hoeveel mensen mondiaal gevangen zitten in deze op angst (= ego) gerichte tentakels van Duister. Mijn hart doet er soms letterlijk pijn van om dit te aanschouwen.

Wat komt er anno 2022 aan het Licht over ons als mensheid?
Hoe goed wij van vertrouwen zijn als mensheid.
Hoe naïef we daarin zijn.
Hoe makkelijk we onze soevereiniteit opgeven.
Hoe weinig Zelf-sturend we zijn.
Hoe we die buitenwereld klakkeloos geloven.
Hoe volgzaam we zijn.
Hoe graag we ‘het goed willen doen’.
Hoe zeer we níet buiten de groep wensen te vallen.
Hoe bang we zijn ‘anders’ te zijn.
Hoe veel angst er op ‘afwijzing door die buitenwereld’ zit.
Hoe makkelijk we daardoor te beïnvloeden zijn.
Juist ja, door die buitenwereld.

Hoe weinig we in verbinding staan met onsZelf, onze Ziel, Zuiverheid.
En zo kan jij er vast nog wel een paar opnoemen.

Onze mind draait overuren om aan al dit hierboven genoemde te voldoen.

Precies dát is waar Duister voor vele duizenden jaren mee aan te haal is gegaan. Laten we het iets minder groot maken, voor vele eeuwen dan. Dit ‘onder controle willen houden van ons’ door Duister, dát is wat er momenteel zichtbaar wordt. Door de steeds vaster gaan zittende houdgreep van Duister met zijn werkelijk waanzinnige demands, worden mensen wakker. Steeds meer, en steeds sneller.

Dit ‘vastzetten’ en ons steeds meer van onze soevereiniteit willen ontdoen, heeft een belangrijke functie en is onderdeel van ‘The Great Awakening’. Mensen wordt langzaam maar zeker bewust van het feit dat ze vanuit hun naïviteit voorgelogen zijn, dat het ‘de beste van de klas willen zijn’ de verbinding met je Ziel kan kosten, dat je volgzaam zijn aan die buitenwereld meer kapot maakt dan je lief is, dat je afgewezen wordt als je je soevereiniteit níet wenst los te laten en jij daardoor alleen komt te staan. Tenminste, dát wenst je mind je dan te doen laten geloven.

Niet écht een fijn idee als je van binnen voelt dat iets niet klopt én je bang bent afgewezen te worden als je jouw waarheid zou delen. Je zou maar een themaatje hebben rond ‘afwijzing’…
Blijkt dit thema van wereldformaat te zijn!

Hoe getriggerd word je anno 2022 om je stem te verheffen óf dat je voor altijd zult zwijgen?

Het Duister heeft vele mindcontrol trucs and tools waar wij niet bewust van zijn. Meer dan je denkt!
Jouw enige ‘wapen’ is je verbinding met je hart, je Ziel die via deze weg met je communiceert. Je Ziel Weet wat Waarheid van grotere orde is. Jij als poppetje hier in de 3D matrix niet. Eén van de levenslessen die wij als mensheid onszelf hebben gesteld door NU op aarde te zijn, is om helder te krijgen wíe onze mind bezit of beter gezegd bezet… De gevolgen zijn zéér desastreus!

De reden dat ik dit alles met je deel, is dat ik de jaren ’80 film ‘The Wave’ weer heb gezien.
Deze keer niet als tiener, maar als doorleefd vrouw met zoveel meer Licht ‘op deze Duistere zaak’. Hoe heftig deze boodschap van deze docent ook is, de les én diepere boodschap kon niet beter worden uitgebeeld! EN is meer accuraat dan ooit!

Ik zie ik zie wat jij niet ziet.
Ik nodig je uit tijd te maken om de film “THE WAVE” (ca. 45 minuten) te bekijken. En dat niet alleen, voel wat dit alles met je doet én plak het, in de jaren tachtig geschreven scenario, eens op anno 2022.
Wat zie je dan?

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *