ZE GAAN JE VOOR GEK VERKLAREN.

door | jan 21, 2022 | Alle berichten | 5 reacties

Wat willen wij mensen graag onze wijsheid, kennis en doorleefde Weten delen met anderen. Liefde voor de ander zijn welzijn staat hierbij (vaak) voorop. We delen op zo’n moment vanuit onze eigen bewustzijnslaag die dingen waarvan wij ons bewust zijn geworden én doorleefd hebben. Door dit innerlijk doorlopen proces zijn we in staat als ware door die ander zijn staat van bewustzijn heen te kijken en te zien waar die ander in vastloopt. Ons hart die verbonden is met die ander wenst dan ook uit te reiken. Niets mis mee, toch?

Ware het niet dat die ander jouw boodschap niet altijd als zodanig kan ervaren. Dit heeft te maken met de eigen bewustzijnsstaat van die persoon. Wat je niet weet, weet je niet. Je kunt een peuter ook niet een zeer complexe wiskundige formule uitleggen. Je hebt daarvoor de nodige (wiskundige) basis als voedingsbodem nodig. De boodschap kan anders niet ergens landen.

Dat maakt ook dat, wat jij wenst te delen, door die ander geheel anders kan worden opgepakt en uitgelegd. Niet dat ze dit moedwillig doen. Ze bekijken de boodschap alleen vanuit hun eigen bewustzijnsstaat. Hoe frustrerend dat ook kan zijn op gezette tijden!

Tijdens The Great Awakening ontkom je er niet aan dat diverse relaties in je leven zich op een andere bewustzijnslaag bevinden dan jij. Ieder loopt dit bewustzijnspad nu eenmaal anders én doet dit op zijn eigen tempo. Iedereen heeft te dealen zijn eigen zielcontracten met de daaraan gekoppelde levensthema’s en de bijbehorende levenslessen. Er is dan ook geen ontkomen aan tijdens dit Ontwakingsproces dat je jezelf op een gegeven moment in een situatie terugvindt waarin anderen niet zien wat jij reeds doorziet. Dat maakt jou niet meer en zeker de ander ook niet minder. Je kijkt gewoon vanuit een andere invalshoek naar eenzelfde situatie.

Dit kan aanvoelen als een ‘uit verbinding zijn, geen connectie meer met die persoon ervaren. Dit gegeven kan je onzeker maken en kun je gaan twijfelen aan jezelf of die relatie. Meer dan eens wordt op zo’n moment je eigen thema’s getriggerd. Per slot van rekening zijn daar ‘die relaties’ voor.
De vraag is of jij in staat bent dit gegeven te doorzien. Je eigen thema’s zoals, gezien en gehoord willen worden, bang om afgewezen te worden, niet belangrijk te zijn etc. te erkennen voor wat ze zijn.

Dat wat getriggerd wordt kan bijvoorbeeld angst om afwijzing zijn. Niets mis mee. Wel iets om aan te gaan kijken, te doorvoelen en te helen. Pas dan zul je ‘neutraal’ in die relatie komen te staan. Hun functie voor jou om je dit thema te spiegelen is als ware geneutraliseerd. Je merkt dat je niet meer geraakt wordt door die ander zijn zienswijze en jouw angst om afgewezen te worden. Meer dan eens kom je dan tot de conclusie dat de verbinding met deze persoon niet meer aansluit bij hoe jij op dat moment in het leven staat. Er is dan ook geen ontkomen aan dat mensen uit je leven verdwijnen. Dit is onderdeel van je reis hier op aarde.

Wat er op de achtergrond gebeurt is dat jullie zielcontract is afgevinkt. De levenles(sen) zijn doorleefd en klaar. Meer dan eens is dan ook deze relatie klaar. De angst voor afwijzing is vaak een soort blok die je blokkeert verder te lopen op je eigen pad. Je zit vast in de 3D laag, daar waar ego en angst zich gevestigd hebben. Kun je zien dat ‘angst voor afwijzing’ een programmering is waarmee het ego je vast wenst te houden in deze laag? Aan jou de schone taak je hieruit te bevrijden door deze angst te doorleven waarna dit programma wegvalt en je verder kunt lopen.

Op dat moment ben je in staat vanuit een meta-positie naar de ander en zijn nog te doorleven levenslessen te kijken. Liefdevol en vol begrip. Zonder oordeel. Jij weet dat dat alleen maar ego is, toch?

Je kunt de ander niet meer geven dan jouw doorleefde wijsheid aan te reiken en het daarna los te laten. Je realiseert je dat het niet aan jou is dat die ander jouw goedbedoelde adviezen, ziensbeeld etc. moet oppakken, opdat jij je weer gezien, gehoord voelt door die ander. Die schone taak ligt bij jezelf!

Op het moment dat jij senang bent met jezelf, ben je in staat de ander te laten zijn waar deze zich op het pad van bewustworden bevindt. Je pakt de pakketjes van anderen niet meer aan. Je bent neutraal geworden.

Realiseer je gedurende dit wereldwijde Ontwaken dat:
Ze je “voor gek” zullen verklaren, omdat je geboren bent met het vermogen om dingen anders te zien.
Weet dat je ze gewoon bang maakt met dit ontwikkelde vermogen.

Ze je “intens” zullen noemen, omdat je geboren bent met de moed om jezelf toe te staan ​​het Leven te leven en te doorvoelen. Weet dat je ze met zoveel energie intimideert en hun eigen nog verborgen gevoelens triggert.

Ze je “egoïstisch” zullen noemen, omdat je ontdekt hebt dat jij het belangrijkste in je leven bent.
Weet dat dit ‘hebben leren zorgen voor jezelf’ hén niet altijd ten goede komt. Ze geconfronteerd worden met hun eigen innerlijke tekorten die ze bij jou wensen te halen. Over egoïstisch gesproken…

Ze je “samenzweringstheoreticus” gaan noemen, omdat je het ‘oude 3D systeem’ van controle, macht, manipulatie, angst opwekken en verdeeldheid bent gaan doorzien waarmee deze systemen ons trachten vast te houden. Weet dat dit gegeven ‘vastgezet zijn’ vaak nog te shockerend is om te moeten gaan doorzien gedurende dit Ontwaken. Liever blijven ze geloven dat die buitenwereld het beste met ze voorheeft. Herinner je dan dat een ieder ontwaakt op zijn eigen tijd.

Ze je ‘raar’ zullen noemen, omdat je niet dezelfde dingen doet als de massa, dat je uit de 3D matrix bent gestapt en je je eigen realiteit hebt gecreëerd. Weet dat dit soort vrijheid innemen niet past binnen deze 3D structuur. Je daagt ze eigenlijk uit hun comfortzone op te gaan rekken. Niet echt aantrekkelijk voor velen.

Ze je ‘absurd’ zullen noemen, omdat je andere overtuigingen hebt dan die ons jarenlang zijn voorgeprogrammeerd. Weet dat ook hierin kennis macht is en dat 3D vol met programmeringen zit die ons doen twijfelen aan alles wat buiten het geprogrammeerde valt. Goed bezig dus!

Ze je ‘gestoord’ zullen noemen, omdat je handelt op manieren die buiten de gevestigde orde valt, omdat je helpt, omdat je inspireert, omdat je praat over The Great Awakening, het Universum en het bestaan. Weet dat Teachers hier niet zijn gekomen om door iedereen gehoord te worden. Je bent hier om die mensen te teachen die wensen te horen.

Ze je “gevaarlijk” zullen noemen, omdat je je niet aan de vastgestelde regels en voorschriften houdt, omdat je je eigen leven creëert op je eigen manier en naar eigen wens. Weet dat je hun eigen angsten om zich los te maken uit deze systemen spiegelt. Keep doing that!

Ze zullen je “misleid” noemen, omdat jij ‘propaganda’ verkondigd. Weet dat dit hun eigen spiegel is waarin zij kijken. Aan hun de uitnodiging te gaan doorzien hoe misleid ze door 3D zijn.

Lief mede-mens, je zult voor een lange tijd op diverse manieren worden bestempeld, vol oordelen. Blijf standvastig in jezelf, je verlangens en aan je eigen essentie. Je zult zien dat ze je uiteindelijk op komen zoeken voor juist dat wat je doorgeeft, voor wat je verspreidt, voor wie je bent, voor jouw magie. Laat je niet meevoeren op hun terrein, creëer je eigen pad en vertrouw op je innerlijke wijsheid.

Mocht je op een gegeven moment twijfelen, onderzoek dit. Ben je het niet eens met een neergezet beeld, ook al denken veel mensen in je omgeving dit beeld… Word wakker, geloof niet alles wat ze je vertellen, onderzoek het voor jezelf, doorzie hierbij de ego tools die ingezet worden, destilleer daaruit je eigen conclusies en manifesteer je ware Wezen, vanuit liefde, vanuit Bewustzijn. Blijkt dát nu net de les te zijn waarvoor we allen worden uitgenodigd om aan te gaan; Leren trouw te worden én blijven aan jeZelf.

The Great Awakening, een heel proces om te doorlopen. Focus op doorlopen!

Nu hoor ik je denken, hoe dan?!

Door bewust te worden van jeZelf.
Hoe kun je weer zó fijngevoelig worden voor de signalen van je Hogere Zelf? Dat doe je door je bewust te worden van het verfijnde sturingssysteem in jou en welke via je lichaam communiceert. Hiervoor dien je voorbij je ego angsten en emoties heen te gaan. Je niet meer vast te laten zetten in deze 3D laag van afscheiding. Alleen zo kom je weer steeds meer in verbinding met je gevoel.
Voelen, iets Wezenlijks anders dan het maar blijven ronddolen als een kip zonder kop in emoties.

Doorzie je hoeveel ‘out there’ (momenteel) op onze emoties inwerkt?
Well, now you know. Duister doet er alles aan om je uit verbinding te trekken én houden van de diepe Wijsheid die verborgen ligt in jou. Aan jou en elke relatie in je leven de uitnodiging uit dit ‘programma’ te leren stappen.

Wens je jouw specifieke levensthema’s met bijbehorende levenslessen helder te krijgen, opdat je daarmee aan het werk kunt? Vul dit bovenste formulier in en je ontvangt een gratis persoonlijk bericht waarin ik je meer inzicht aanreik.

Wens jij of iemand in je omgeving tools aangereikt te krijgen om te leren luisteren naar jeZelf?
OF
Wens je juist helderheid waarom je toch maar blijft vastzitten in een bepaalde situatie?

Schroom niet om uit te reiken. Nog zo’n programma waar velen meer geïnfecteerd zijn: alles alleen doen.
Dát gaat in deze sterk transformerende tijd niet meer.
Gelukkig maar. Verbinden is dan ook een 5D staat van Zijn.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

5 Reacties

 1. Aleida Bouwman

  Prachtig mooi, inspirerend stuk waar ik een helemaal in mee kan gaan, gekke Jacqueline 😘

  Antwoord
  • Marie Josee

   Zo herkenbaar, vanuit beide zichtpunten, ego én overstijgend, zie ze allebei, daar ben ik overigens heel blij mee, dat ik het nu steeds meer doorzie. Thanks for that!🙏❤

   Antwoord
   • Jacqueline Lammerts

    Heerlijk MJ dat je er zo mooi doorheen kunt kijken. Dit vraagt de nodige toewijding qua wakker worden.

    Well done job, Sister!

    Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   ThanX Aleida, I love to be a weirdo. 😜

   Antwoord
 2. Mariëtte (TuinHarmonie.nl)

  Zo mooi en oprecht geschreven weer. Dank je wel. Spijker op de kop!

  Lees mijn goede nieuws in ‘Een klap erop’ op mijn TuinHarmonie.nl blog.
  Ik ben gezond! Ik voel me gezond! Zo blij!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *