JE BENT WELKOM!

door | jan 23, 2024 | Alle berichten | 0 Reacties

Allereerst dankjewel voor je vertrouwen en vraag om met je mee te kijk naar dat wat er momenteel in jouw leven speelt.
Met Liefde kijk ik mee.
Echter…
Je bent hierin niet de enige.
Naar aanleiding van de Vibestalk uitzending met Tim Douwsma, 1 november jl. hebben > 200 mensen zich aangemeld voor een kennismakingsgesprek.

Ik diende dus iets anders te gaan doen.
Voor al deze wachtenden heb ik zondag 21 januari jl. een zoommeeting georganiseerd.
Al deze mensen wensen mij niet alleen te spreken, maar ook dat ik met ze meekijk naar situaties waarin zij hulp nodig hebben. Ze komen er zelf niet meer uit en/of voelen dat ze worden uitgenodigd verder te gaan op hun eigen pad. Maar hoe dan?!

IN SERVES TO ALL

Nu wenst mijn hart jullie allen te spreken, te inspireren én te ondersteunen. Dit, ondersteunen doe ik dan ook al meer dan 18 jaar. Je begrijpt, met zoveel aanvragen tegelijk dat ik werd uitgenodigd mijn werkwijze opnieuw aan te kijken. Creatief te worden, m.n. met mijn tijd. Om zo zoveel mogelijk mensen in een relatief korte tijd te kunnen ondersteunen.

Zoals ik het tot nu toe heb gedaan, gaat gewoonweg niet meer. De vaak schrijnende situaties vragen nú om ondersteuning.

Hieronder heb ik in het kort geschetst wat ik heb mogen aanpassen in mijn werkwijze. Voor de uitgebreide versie verwijs ik je naar de zoommeeting. De link hiernaar toe staat onderaan deze pagina.

Oude werkwijze

8 individuele sessies van 2 uur (=1,5 uur intensief gesprek met voor- en nawerk). Met deze aanpak kan ik max. 20 mensen in dezelfde periode begeleiden. Tijdsduur ca. drie maand.

Nieuwe werkwijze

Online 9-luik ‘RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF’,
Deze 9-luik vorm de basis waarin ik datgene met je deel, wat ik in de eerst vier individuele sessies van mijn oude werkwijze deel.  Met deze 9-luik kun je 2 keer per maand deelnemen aan een live zoommeeting, waarin je je vragen kunt delen. Vragen die dit innerlijk te doorlopen proces geheid gaat brengen. Binnen een veilige setting met gelijkgestemden open (leren) delen, geeft een grote meerwaarde. Je bent niet alleen in jouw proces, lieverd!

Verbinden is anno 2024 key.

Velen wensen mijn kwaliteit, ‘door lagen heen kunnen kijken om gelijk tot de essentie van je issue te komen’, bij hun te doorlopen proces te hebben. En dat begrijp ik. Daarvoor heb ik een INTENSIVE gecreëerd.

De INTENSIVE bestaat dus uit:
Online 9-luik ‘RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF’,
2 keer per maand deelname aan de nader in te plannen zoommeeting
4 individuele intensieve sessies met mij
Daarnaast begeleid ik je gedurende jouw te doorlopen proces ook op afstand via Whatsappen. Hiermee kun je me ‘dag en nacht’ contacten, stem ik me op je af en geef je gerichte input voor dat moment. Zo kun je, ook als je even niet bij mij op de bank zit, verder met jouw transformatieproces.

In deze INTENSIVE volg je, voordat we met de individuele gesprekken beginnen, in ieder geval vooraf de eerste 4 delen van de 9-luik, om jezelf te scholen en begrip te krijgen waar ik het met je over ga hebben in jouw persoonlijke sessies. Zo heb jij ‘je al voorwerk’ gedaan en kan ik dírect met je de diepte in. Diepe heling vindt dan gelijk plaats.

Door een groot deel van mijn ‘levenswerk en werkwijze’ online te hebben vastgelegd, creëer ik tijd en ruimte om nu gelijk zoveel méér mensen in te kunnen plannen.

De individuele sessies kunnen live in Deventer of via Zoom ingepland worden.

Waar we elkaar gaan zien, dat bepaal jij.

Meer informatie

Met DEZE LINK kun je de gehele zoommeeting met aan het einde mooie open en kwetsbare vragen die gesteld werden bekijken. Je begrijp dan ook gelijk wat maakt dat ik je nu nog niet de link naar deze 9-luik kan sturen, waarmee je je kunt aanmelden.

Open-Zijn
Zoals je ziet is dit gehele avontuur met Tim, ook voor mij een prachtig proces van transformatie geworden. Dit innerlijk doorlopen proces heeft zoveel waarde gebracht, voor jou en voor mij.

Meer info en de mogelijkheid je aan te melden, komt in februari.

Wens je op de hoogte te worden gebracht zodra ik deze mail verzend, meld je dan ff aan via CONTACT.
Ik zet je dan op deze lijst. Houd daarvoor je mailbox in de gaten.

Voor nu DANK ik je voor je vertrouwen én lange wachten op een bericht van mij. Weet dat ik de afgelopen maanden erg druk ben geweest om jou te kunnen zien en ondersteunen.Weet dat…. ik zie je en ik hoor je.
Je staat er niet alleen voor. Je dient het wel zelf te doen.

Hartegroet, Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *