Testimonials

TESTIMONIALS

De mooiste uitspraken en citaten zijn van mijn cliënten.

Je vindt hier verschillende mooie uitspraken en citaten die je wellicht inspireren om je bewust te worden van wie jij in werkelijkheid bent.
De mooiste zijn deze: van mijn cliënten. Pareltjes die ervan getuigen dat er niets mooiers is dan opnieuw in je kracht te komen en om je verlangen te verwezenlijken.

“Soms herken ik de lessen in mijn leven niet en nadat ik met Jacqueline heb gesproken is alles weer zo helder en zuiver. Dit zijn ook twee woorden die bij mij opkomen als ik haar zou moeten omschrijven”.

Angela

“Het ging niet lekker op mijn werk en in mijn relatie.
Jacqueline geeft je zoveel vertrouwen die stappen te zetten waar je je goed bij voelt. Ik ben helemaal opnieuw begonnen, voor mezelf, in een andere stad.
Ik vind het geweldig!”

Annelies

“Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de trajecten die ik bij Jacqueline heb doorlopen zijn voor mij life-changing geweest.
Weet je: je denkt dat je jezelf kent, je denkt dat je weet wie je bent, maar je hebt een hoop aangeleerd door de jaren heen waar je je niet bewust van bent.
Als je dit doorziet dan ervaar je een soort mindfuck, je wordt wakker”.

Tom

Hallo lieve Jacqueline,

Vorige week had ik je plotseling aan de telefoon. Je belde naar ROC van Twente voor mijn collega maar kwam eerst bij mij terecht. Ik herkende je meteen.

Toen bedacht ik dat het niet voor niets was en stuur je daarom nog maar eens een mail over mijn ontwikkelingen. Het is immers bij jou begonnen en het zal altijd weer iets nieuws in beweging zetten.

In 2013 heb ik een coachingssessie bij jou gehad. En in 2017 heb ik je gemaild over al mijn mijn ervaringen en hoever ik al was gekomen. Nou, die trein waarop ik toen ben gestapt is alleen maar verder gegaan! Ik kán en wil ook niet meer terug. Ik heb zoveel innerlijke rust gevonden en daardoor bruis ik van energie, zowel op creatief- als spiritueel- als werkgebied. Steeds vaker merk ik dat mensen mijn voorbeeld volgen. Ik hoef er niets voor te doen. 

Sterker nog: ik móet er niets voor doen, het gaat het best natuurlijkerwijze.
Mensen vragen mij hoe ik het doe: angsten overwinnen, omgaan met teleurstellingen, in mijn kracht gaan staan, succesvol zijn etc. Dan zeg ik dat ik coaching van jou heb gehad, aan mijzelf ben gaan werken en dat iedere dag bijhoud. Het is een levenswijze geworden. Nog regelmatig geef ik je naam door.

Ik heb zoveel ‘opgeruimd’ de laatste jaren waardoor ik alleen nog maar meer kan groeien. Zo langzamerhand zie ik ook steeds helderder bij mensen waardoor hun problemen (zijn) ontstaan. Waardoor ze lijden of bijvoorbeeld (steeds) ziek zijn. Ik ben een helper, dat heb ik altijd al geweten. Mensen kwamen vanaf de middelbare school al naar me toe. Ik begreep alleen nooit waarom dat zo was. Ik heb er ook een tijd last van gehad omdat ik alle ellende van een ander opzoog als een spons. Nu weet ik wél waardoor het komt maar ik moet nog steeds goed opletten dat ik de negatieve energie van een ander buiten de deur houdt. Maar ik had nooit durven dromen dat ik het groter geheel nu zo duidelijk kon zien en op deze (kleine) schaal al zo van waarde kan zijn voor mensen. Ik gun iedereen deze ervaring. Ik sta stevig op de grond en ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Vanuit hier kan ik alles! Dat is geen hoop of geloof meer maar een absoluut weten. Want ik ervaar het al.

Ik zou het van de daken willen schreeuwen en iedereen het goede advies willen geven, maar zo werkt het niet. Vooral van dichtbij, zoals bij familie, merk ik dat het lastig is om tot ze door te dringen. Ze zien wel mijn positieve ontwikkeling maar pakken de vibe nog niet makkelijk op. Daar zal ook wel weer een reden voor zijn. Ik heb op bepaalde vlakken zelfs afstand moeten doen. Erg pijnlijk maar ik begrijp dat het noodzakelijk is. En, er komen ook weer waardevolle contacten voor terug. Het is het allemaal waard!

Ik hoop dat het met jou ook goed gaat. Via je blog heb ik de ontwikkeling van je verhuizing naar Deventer vernomen. Toen ik daar afgelopen zomer was, heb ik nog aan je gedacht.

Aan het eind van de laatste afspraak bij jou in 2013 heb ik gezegd dat we elkaar weer zouden zien. Misschien is het een keer tijd. Ik weet nog niet hoe en wanneer, dus ik zeg gewoon tot ziens! 😃

Liefs,

Patricia Vollenbroek

“Doorzie het ego: ook nu, ruim een half jaar na mijn laatste sessie bij Jacqueline, leer ik deze les. Het is zo verhelderend als iemand je telkens wijst op hoe je je laat leiden door angst, andermans meningen, jaloezie, hebzucht of wantrouwen. Terwijl je je hart wil volgen. Jacqueline weet liefdevol, met humor en soms een beetje streng de vinger op de zere plek te leggen. 

De sessies hebben me enorm geholpen bij het maken van (grote) keuzes vanuit mijn hart. En nog steeds ben ik lerende en dankbaar dat ik ze heb mogen ontvangen”.

Karijn

“Vanuit een intense privé situatie kwam Jacqueline op mijn pad. Ik had behoefte er meer grip op te krijgen, ik wilde persoonlijk groeien, dingen doorgronden om steeds meer in mijn kracht te komen.

Dankjewel Jacqueline dat je een tijdje met me op bent gelopen. Mij hebt gespiegeld, me handvaten hebt geboden en altijd vanuit jouw liefdevolle benadering en met je schaterlach. Het was waardevol! Om te groeien als mens en ondernemer, te doorzien wat er gebeurt en te leren hoe ik hiermee om kan gaan.

Ik zou iedereen van harte aanraden om zichzelf een cadeau te geven in
persoonlijke bewustwording en groei. Jij hebt me, samen met verschillende opleidingen en de mooie lessen die op
mij pad kwamen, laten groeien.

Veel dank daarvoor!”

Yvonne

“Ik ben over heel wat hobbels gegaan: oud zeer, schuldgevoelens en spijt. Jacqueline wist de vinger op de pijnpunten te leggen.
Ik durf mijn grenzen aan te geven en sta stil bij wat ik belangrijk vind. Dat geeft een bijzonder krachtig gevoel.”

Marry

“Ik kwam bij Jacqueline om meer helderheid te krijgen en waarom ik bepaalde stappen moeilijk vond. Door de liefdevolle, spontane en deskundige ondersteuning werd mij duidelijk dat ik vastzat in mijn angst en overtuigingen.”

Hilma

“Ik had een rugzak vol bagage i.v.m. een scheiding, familieproblemen en een erg negatief zelfbeeld. Jacqueline had altijd een luisterend oor en wist me te raken met haar woorden.”

Karin

“Ik werd overvallen door een periode waarin werk, een jong gezin en alles er om heen mij teveel werd. Jacqueline heeft me o.a. geleerd op een andere wijze te leren kijken naar mijn eigen handelen en dat van anderen. Ik heb dit als zeer verfrissend ervaren.
Ik ervaar nu zoveel meer lol, ik ben veel beter in staat van een afstand te kijken naar en ik ben rustig op momenten dat ik eerder onrust ervoer.”

Paulien

“Het traject bij Jacqueline heeft mij heel veel opgeleverd, meer dan ik ooit vooraf had kunnen wensen of verwachten. Het laat zich bijna niet in woorden vatten, ik gun het iedereen het zelf mee te gaan maken. Ik heb zoveel meer inzicht in hoe dingen werken voor mijzelf en in relatie met anderen.

Ik heb geleerd dat ik zelf de regie heb over mijn leven, mijn gevoelens, hoe het met mij gaat. Ik voel me geen slachtoffer meer van omstandigheden die me overspoelen en ook niet meer afhankelijk van anderen voor geluk. Ik weet nu dat ik dat bij niemand anders dan mezelf kan halen en anderen zijn daar een hele fijne aanvulling op.

Natuurlijk is dit met vallen en opstaan gegaan, en nog steeds, zoals bij iedereen, we blijven mensen ;-). Dat vallen en opstaan is steeds weer even nodig om te zien waar ik sta en wat ik ook alweer voor ogen had. Op het moment zelf niet altijd fijn, achteraf weet ik wat het mij geleerd heeft of welke spiegel ik blijkbaar nodig had.

Voorop staat dat ik mij sterker én tegelijkertijd lichter voel, zekerder en rustiger ben, me minder druk maak om wat anderen van me vinden en dichterbij mezelf sta. Ik maak ook andere keuzes en laat me minder meeslepen.

Jacqueline heeft in dit proces een grote rol van betekenis. Een rol die ze met veel humor, liefde, enthousiasme, eerlijkheid en warmte vervult. Wat ben ik blij en dankbaar dat ze in mijn leven is gekomen om mij de inzichten te geven die ik nodig had. Alles mag er zijn bij Jacqueline. Het is fijn om bij haar terecht te kunnen om soms weer even scherp te stellen.
Ik gun het iedereen om op de ‘Jacqueline’ manier naar zichzelf en de wereld te leren kijken, het wordt er zoveel mooier van”.

M. Enschede

“Als je gegroeid bent als mens mede dankzij een ander mooi hartverwarmend mens dan wil je graag aan anderen laten weten wie diegene is en welke bijdrage ze heeft gehad in je groeiproces. Jacqueline is die bijzondere vrouw waar ik het over heb.
Enige tijd geleden volgde ik een aantal lezingen bij Jacqueline. Ik zat net in een hele moeilijke tijd in mijn leven en had behoefte aan iemand die mij kon ondersteunen niet door te zeggen wat goed voor mij was maar door mij te spiegelen, te bevragen, te laten voelen en te ondersteunen.
Dat vond ik in de lezingen van Jacqueline of liever gezegd de eerste aanzet vond ik daar. Want ik voelde dat ik meer nodig had om tot het uiterste te gaan in het proces waar ik in zat. Ik wist dat wilde ik echt groeien en de periode waar ik in zat goed afsluiten dat ik dan verder moest gaan met de stappen die ik bij haar had gezet. In de lezingen had Jacqueline ook andere vrouwen in het hart geraakt die voelden dat ze verder wilden werken aan zichzelf. Zo ontstond Elite coaching, samen met prachtige andere vrouwen ging ik het proces met mijzelf aan. Het was prettig en stimulerend om met 2 andere vrouwen bij Jacqueline tezamen aan onze processen te werken. Herkenning, ondersteuning een lach en een traan maar vooral veel voortgang in ieders eigen proces heb ik er ervaren. Wat een mooie verbinding ontstond er tussen iedereen.

Jacqueline heeft niet voor niets haar boek geschreven over ego want daar is ze een kei in…de ego van de mens. Ik heb bij Jacqueline veel inzicht gekregen in die steeds weer fluisterende ego die je kan tegenhouden, je angst aanpraat en van alles doet om het maar vooral maar bij het oude te houden. Met behulp van Jacqueline heb ik geleerd om de E weg te laten, met eigen verantwoording te leven en to GO.
En dat is was ik doe GO!
Dankjewel Jacqueline! X”

Anita

“Ik ben diep moeten gaan, maar oh zo blij dit doorgemaakt te hebben. Ik heb veel oud zeer opgeruimd en hierdoor weer  ruimte gemaakt voor leuke en fijne dingen.

Jacqueline heeft me handvaten gegeven en die pas ik nu toe.

Heel erg bedankt dat je van mij weer een vrolijk persoon hebt gemaakt, Jacqueline.”

Anja

‘Voldoende liefde voor mezelf voelen, zodat ik alleen ook gelukkig ben. Een partner ontmoeten vanuit dat gevoel. In m.n. kracht zitten. Met deze vragen kwam ik bij Jacqueline. Tijdens dit traject heb ik bijzonder veel steun, wijsheid, inzichten en liefde van Jacqueline ontvangen, waardoor het proces een waar feestje voor mezelf werd. Ik ben heel blij dat juist zij m’n ‘coach’ is geweest. Ze geeft je het gevoel dat je bijzonder bent. En het mooie is dat je het zelf ook gaat geloven en voelen en uit gaat stralen. Ik voel nu heel duidelijk dat ik het alleen ook red en gelukkig kan zijn ongeacht of er een partner is of niet. Jacqueline, super bedankt hiervoor!”

“Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij je. Door mijn perfectionisme en onzekerheid, maakte ik me overal druk om. Na een aantal gesprekken met jou, voelde ik me al een stuk zelfverzekerder en leerde ik om zaken los te laten. Daarnaast kreeg ik bepaalde handvaten van je toegereikt. Je hebt me enorm geholpen hiermee. Ik voel me nu een sterk en veel meer evenwichtig persoon die zich niet meer om alle kleine dingetjes druk maakt. Daarnaast zie ik het perfectionisme van mezelf nu als iets positiefs en niet als iets waar ik last van heb”.

Student, 22 jaar

“Jacqueline heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten. Ik was me niet bewust van wat ik dacht en al helemaal niet wat ik daarmee veroorzaakte of in stand hield. Ze heeft me laten zien hoe mijn relaties in elkaar zitten. De relatie met mezelf, met mijn vriend en met mijn ouders. Jacqueline maakt het heel praktisch en legt het beeldend en visueel uit. Door haar theatrale …manier van uitleggen, was het zowel confronterend als grappig. Ik zie haar nog als een moeder leeuwin over de steppe paraderen  .

Ik heb 8 gesprekken met Jacqueline gehad, waarin ze mij heel veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ja, het was zwaar, ja, het was confronterend en ja, ik heb er over nagedacht om te stoppen. Maar nu 8 gesprekken later, snap ik waarom ik me zo voelde. En begrijp ik een beetje wat ik nog mag leren om verder te kunnen. Ik kijk terug op een leerzaam en inspirerend traject. Het is een investering, maar dat is het voor mij meer dan waard! Dank je wel Jacqueline voor deze prachtige inzichten”.

Marleen

“Met veel liefde heeft Jacqueline het licht weer voor me laten schijnen. Ze heeft me uit mijn diepste wanhoop gehaald. De manier waarop was zo bijzonder en liefdevol, het verdriet kwam uit mijn tenen. Was ik niet door Jacqueline begeleid dan was ik vast ziek geworden. Ik ben Jacqueline zeer dankbaar en ben blij dat ze in mijn leven was en is. Door een vriendin ben ik op de hulp van Jacqueline gewezen haar ben ik ook zeer dankbaar”.

Ingrid

“Als ik één woord mag verzinnen waarmee ik Jacqueline kan beschrijven dan kies ik voor het woord PUUR. Puur in haar openheid, liefde, warmte en behulpzaamheid richting anderen. Ze voelt als geen ander aan waar iemand zich op dat moment op zijn of haar pad bevind en wat er nodig is om een situatie om te buigen naar iets positiefs.

Ze is gepast kritisch maar altijd vanuit liefde en met een glimlach, om een ander te helpen zichzelf te doorzien en te helpen groeien. Ik heb Jacqueline leren kennen als een bijzonder mooie, liefdevolle en fijngevoelige vrouw die vanuit haar passie de wereld weer een stukje mooier maakt.

Thank you for being Jacqueline!”

Wilbrand

“Privé en in mijn werk liep ik volledig vast en voelde steeds meer spanning en negativiteit: ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde en was in een patroon terecht gekomen waar ik niet meer uitkwam. Via mijn werkgever kwam ik terecht bij Jacqueline. In 6-sessies heeft ze mij op een zeer krachtige, maar ook warme en humoristische wijze, handvatten gegeven om uit mijn ‘comfort zone’ te komen en in mijn kracht. Nu, 3 maanden later, kan ik met zekerheid zeggen dat ik hiermee een burn-out heb voorkomen. Door dagelijks de ‘tools’ te gebruiken kan ik spanning, angst en negativiteit in de kiem smoren. Ik kan mijn hoofd makkelijk leeg maken, heb weer rust en een veel bredere blik gekregen, zowel privé als in mijn werk. Het heeft me weer in mijn kracht gebracht en de zekerheid geven dat alles mogelijk is, zolang ik op mezelf vertrouw. Ik zie de toekomst met veel opwinding tegemoet! Jacqueline, heel hartelijk dank voor je support!”

Patricia

“Jacqueline helpt je bewust te worden van hoe (negatieve) overheersende gedachten je leven, en je kijk op het leven bepalen. Vervolgens leert ze je om vanuit een andere invalshoek naar deze gedachten te kijken. De last van het gevoel constant maar te ‘moeten’ in je leven, maakt plaats voor leren open staan voor wat je eigenlijk wilt. Met behulp van sprekende voorbeelden laat ze zien hoe beperkende overtuigingen, waar heel veel mensen op deze aardbol mee worstelen, zijn ontstaan, maar vooral leer je inzien dat deze overtuigingen niet de waarheid zijn. Een hele waardevolle levensles, waarbij angst en onzekerheden bij mij plaats aan het maken zijn voor zelfvertrouwen en mogelijkheden”.

Wouter

“Jacqueline haar liefdevolle benadering maakte dat ik meteen volledig op mijn gemak was. De kwaliteit van Jacqueline is dat zij je goed kan volgen bij het innerlijk werk. Haar aandacht, de eenvoud en de subtiele werkwijze maakte haar coaching licht en zeer effectief. Via haar begeleiding heb ik pijnlijke herinneringen uit mijn kindtijd fysiek mogen ervaren en kunnen integreren. Hierdoor heb ik vriendschap kunnen sluiten met mijn innerlijk kind. De eerder ervaren blokkades blijken nu in mijn werk tot oplossing te zijn gekomen. Ik heb weer vertrouwen in mijn mogelijkheden. Activiteiten die eerder moeizaam verliepen gaan nu als vanzelf. Ik ben met meer ontspanning aan het werk en heb meer plezier in de begeleiding van mijn cliënten. Het biedt mij een goede basis voor de nieuw te ontwikkelen activiteiten als ondernemer. Ik ben Jacqueline dankbaar, ze kwam op het juiste moment op mijn pad”.

Marja

“Op het moment dat ik in contact kwam met Jacqueline, zat ik in een persoonlijke crisis en was mijzelf nogal kwijt. Ik liet me leiden door de omstandigheden.Ik had een sterke behoefte om weer in mijn kracht te komen, met deze vraag kwam ik bij Jacqueline. Tijdens de gesprekken met Jacqueline ben ik in een bewustzijnsproces gekomen en heb ik contact gemaakt met mijn diepere zelf. Hiervoor heb ik mijn emoties doorleefd, gevoeld wat er gaande was in mijzelf en wat de omgeving voor effecten op mijn systeem had (en heeft). Jacqueline heeft handreikingen gegeven om mij in dit proces te ondersteunen. Uiteindelijk moet je je eigen stappen zetten en inzichten krijgen. Jacqueline is hierbij, voor mij, een belangrijke inspirator. Ik kan nu situaties beter doorzien, durf op mijn gevoel te vertrouwen en voel me verbonden met mijzelf. Jacqueline is goed in staat om op het juiste moment de juiste inzichten te geven. Er gebeurt zoveel om mij heen, ik voel mij heel dankbaar maar ik ben Jacqueline ook heel dankbaar. Ik kan niet meer terughalen wanneer ik bij haar ben gestart met de gesprekken maar dat deze van wezenlijk belang zijn geweest voor de rest van mijn leven staat voor mij als een paal boven water. Ook in mijn omgeving ziet men wat een ontwikkeling ik doormaak en wat een ander persoon ik ben, in mijn reacties en in mijn zijn.
Jacqueline jij bent mijn engel!”

Ingrid

“Jacqueline is capable of seeing persons, show the difference between a life grounded on intellect and a life grounded on feeling: let persons see and belief oneself.
Before I met Jacqueline I lived a life of darkness and depression, far away from myself, I had build a thick wall around myself. Together with Jacqueline I was capable to break down that wall and have found who I really am, a emotional person, not a intellect. I thought I had no life, I thought human beings are just on the world to preserving the species, now I know I have a soul and I deserve to live and enjoy life and see and help other people”.

Edwin

“Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het resultaat tijdens en ook enige tijd na de begeleiding. Het is een manier om structureel voor de langere termijn problemen aan te pakken en een veranderingsproces in gang te zetten en door te maken”.

Marie-José

“Jacqueline is betrokken, respectvol, warm, empathisch, flexibel, helder, humoristisch, eerlijk en relativerend. Ze kan snel en goed schakelen in een gesprek, blijft bij de kern van het gesprek en geeft ruimte voor emoties en anticipeert op actuele vragen”.

Manja

“Jacqueline ken ik vanaf 2012. Als mensen vragen hebben over: “Hoe kan ik mezelf zijn? en Hoe sta ik in mijn kracht? dan ga je naar haar toe en kan ze je ondersteunen hoe je dat bij jezelf weer kunt (her)ontdekken. Ik heb bij haar onder andere een prachtige seminar bijgewoond over EFT . Wat een ervaring ! Ze geeft je het vertrouwen dat je je eigen zelfvertrouwen vól kan omarmen en ze ziet jouw kracht al . Dat is bijzonder. Dat geeft vervolgens voor jezelf weer de zin én kracht om vol gas je eigen leven te leiden, je innerlijke dialoogjes meer los te laten en te GENIETEN.
Dankjewel Jacqueline”.

Ronald

XXX
“Zelfs al moet je ervoor sparen, gá naar Jacqueline. Het is meer dan 200 % de moeite waard!”

Duikje

XXXX
“Je bent een kanjer! Authentiek, interactief en enthousiast”.

Henk

“Je enthousiasme werkt aanstekelijk en zet aan tot voelen!”

Maartje

“Lieve Jacqueline, het was een feest van herkenning en erkenning. Enerzijds voor wat ik met je (door de individuele coaching) in de afgelopen drie jaar heb bereikt (mijn eigen bedrijf en sinds twee weken mijn eerste grote opdracht!) en anderzijds om de 30 minuten “Suzanne tijd” meer en vaker aan mezelf te geven”.

Suzanne

“Jacqueline is een vrouw die mijn hart opent, doordat ze vanuit zichzelf vertelt, vanuit haar eigen beleving. Zo durf ik zelf mijn eigen kwetsbaarheid en weerstanden onder ogen zien, omdat ik me veilig voel”.

Anoniem

“Tijd en ruimte om bij je eigen verlangens stil te staan en weer een steuntje in de rug te krijgen om die verlangens ook te realiseren”.

Mariëtte

XXX

XXX

Dit is wat mensen zeggen over mijn lezingen

Inspirerend – Ik voel me goed – Motiverend – Alles draait om balans
Je brengt het authentiek – Inzicht gevend – Heerlijk – Niet alleen vanuit issues insteek
Open haard gevoel -Thuiskomen – Op je gemak zijn
Shit happens, er is hoop vanuit de shit –
Shit is voeding om mee aan het werk te gaan
Sprekend vanuit het hart – Zuiver, bewust ZIJN – Helderheid – Waarheid
Vanzelfsprekendheid – Boodschap voor een harmonieuze wereld
Je beeld het zo mooi en goed uit
Verander de wereld begin bij jezelf

“Jacqueline is in staat om gecompliceerde dingen op een eenvoudige praktische manier uit te leggen en gaat de humor daarbij niet uit de weg. Zij maakt leerpunten en valkuilen inzichtelijk en visueel, waardoor duidelijk wordt hoe je uit je vicieuze cirkel kunt ontsnappen. Zogenaamde zweverige zaken worden door Jacqueline met beide benen stevig op de grond gezet en blijken cruciaal belangrijk om vol zelfvertrouwen zeker van je zaak te zijn, of te worden. Zij weet alle elementen, die nodig zijn voor zelfontwikkeling goed met elkaar te verbinden, waardoor je meer kunt zijn wie je bent en durft te staan voor wat je wilt bereiken met je bedrijf. Ik raad dit iedereen aan die af en toe aan zichzelf twijfelt of die soms worstelt met mensen of gebeurtenissen om hen heen. Mij heeft het nog meer inzicht in mijn innerlijke processen gegeven en praktische handvaten om negatieve cirkels te doorbreken”.

Samyra

XXX

XXX

“Het geeft je duidelijkheid in je verstandhouding met je partner, relaties, andere mensen. En hoe je uiteindelijk hierin zelf staat”.

Rob

XXX

XXX

XXX

XXX

“Het heeft een ommekeer in mijn leven gebracht. Het doen, actie ondernemen en mijn angsten opzij zetten heeft veel met mij gedaan. Het heeft inzicht en positieve gedachten opgeleverd om mijn leven weer zinvol gemaakt. Ik laat me niet meer beïnvloeden door andere mensen. Een aanrader voor een ieder die zoekende is in deze wirwar maatschappij”.

Sandra

“Je hebt met je heldere, directe en liefdevolle benadering weer diepere lagen weten aan te boren. Inzicht gekregen dat ik de neiging heb de verantwoordelijkheid te nemen voor een ander. Bijvoorbeeld mijn medewerker opzadelen met een loyaliteitsprobleem en haar daarmee verstik. Dit naast andere lagen die helder zijn geworden.
Ik kan nog wel een A4 vullen. Dank!”

Andre