BOEK VÓL INSPIRATIE

door | mei 24, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Nu de boekpresentatie gepland en gedeeld is, de eerste aanmeldingen binnenstromen, de pre-order mogelijkheid aangeboden is, rest mijn nog maar één ding. Een inkijkje geven in dit nieuwste boek van mij. Een waar begin je dan, bij het begin. Vandaag deel ik met je het Voorwoord.

VOORWOORD

Niet eerder was een boek dat tot in de diepte inzicht geeft over relaties zo nodig en actueel als nu. We leven in een eindtijd. Dit betekent niet het einde van het leven, maar wel een doorgang naar een nieuwe vorm van samen-leven. Juist in deze veranderfase is er sprake van een versnelde innerlijke groei en bewustwording. Tijdens dit bewustwordingsproces ontkom je er niet aan om geconfronteerd te worden met jezelf en met oude overlevingsmechanismen die losgelaten mogen worden. Onherroepelijk komen vragen naar boven als: wie ben ik nu zelf, waarom loop ik steeds vast in relaties, wat maakt dat ik meemaak wat ik allemaal meemaak, waarom trek ik steeds dezelfde type personen aan, waar dienen die relaties nu écht voor, hebben ze wellicht een boodschap en zoja, wat voor boodschap hebben ze voor ons en waar worden wij voor uitgenodigd, juist door die relaties?

Relaties. Er is geen ontkomen aan relaties hier op aarde. Vanaf onze geboorte worden we er mee omringd. De ene ontvangt iets meer dan de ander. Met deze relaties komt ook de nodige input van zienswijzen, waarden en normen. We krijgen het er met de paplepel ingegoten. Je kunt ook zeggen dat we op deze manier ‘geprogrammeerd’ worden.

Zo worden we vanaf jongs af aan volgegoten en geprogrammeerd met zienswijzen, waarden en normen door ouders, familie, vrienden, partners, docenten, werkgevers, collega’s, de maatschappij, politiek, de kerk/het geloof, cultuur, enzovoort. Allen hebben weer een andere kijk en wensen deze graag met je te delen. Ze werken in op jou om hun zienswijze over te nemen. Dat praat zo lekker weg, allen zo eensgezind.

Tot het moment dat jij wakker wordt, bewust wordt van jezelf en die omgeving waar jij je in bevindt. Je gaat jezelf afvragen wie je nou eigenlijk bent, wat je wil en waar je blij van wordt. De kans is groot dat je ontdekt dat dit iets anders voor je is dan wat er wellicht al jarenlang ingestopt is. Je bent in de loop der jaren nu eenmaal aardig geprogrammeerd met ‘dit alles van buiten’. Om dit met een open mind aan te gaan, te kijken en te verwijderen wat geheel niet meer aansluit bij jou, is er moed nodig. Blijk je aardig wat moed nodig te hebben om dit onvermijdelijke veranderingsproces van de oude vorm van samenleven naar een geheel nieuwe vorm van samen-leven te doorstaan. Voor deze uitdaging staan we nu, mondiaal.

Door het lezen van dit boek krijg je niet alleen te zien wat voor invloed die buitenwereld, door een diversiteit aan waarden en normen, op jou heeft gehad, je wordt je ook langzaam maar zeker bewust van wat maakt dat jij dit hebt laten gebeuren. Eenmaal bewust geworden van deze programma’s die jouw goedkeuring niet meer kunnen vinden, ontkom je er niet aan om in een tweestrijd ín jezelf te raken. Ben jij in staat loyaal te blijven aan je hart en daarmee aan jezelf of keer je terug in die programma’s en kies je ervoor te blijven voegen aan dat wat die buitenwereld jou wil laten geloven?

In dit boek vind je zowel inzichten als praktische handvatten. Je ontkomt er gedurende dit innerlijk te doorlopen proces namelijk niet aan om jezelf uit te zuiveren van datgene wat nog wel en met name wat niet meer bij je past. Dit, bewust leren kiezen vanuit je eigen hart, blijkt een wezenlijk onderdeel te zijn bij het wakker worden. Bewustworden van wie jij in essentie bent. Je zult jezelf meer dan eens terugzien in situaties waarbij je steeds minder eensgezind mee gaat praten met die buitenwereld. Je laat jezelf steeds meer zien en horen, ongecensureerd, niet meer geprogrammeerd en zonder de behoefte om te voldoen aan de buitenwereld.

Je gaat ervaren dat je steeds meer loskomt van de programmeringen die vanuit de buitenwereld worden aangedragen. Op een gegeven moment Weet je diep van binnen dat je op de goede weg bent. De weg van je hart, terug naar wie jij in essentie bent, Liefde. Je bent losgekomen van welke programmering buiten jezelf dan ook. Je bent terug bij jeZelf. Je realiseert je dat je een soeverein en vrij wezen bent én altijd bent geweest!

Gedurende dit innerlijk te doorlopen ontwakingsproces ontkom je er niet aan de nodige weerstand te gaan ervaren van die buitenwereld. En dat is OK. Sterker nog, deze weerstand heb jij nodig om aan te groeien. Net als bij de sportschool: weerstand laat je spierkracht en uithoudingsvermogen groeien. Dáár is deze weerstand van buitenaf voor. Voor jouw groei! Het is dus niet de bedoeling om je bij de minste weerstand terug te trekken in je ogenschijnlijke veilige voorgeprogrammeerde holletje, voorgehouden door die buitenwereld. NO WAY!

Lief mens, al die relaties in je leven, in welke vorm dan ook, nodigen jou uit op te gaan staan, in je kracht te komen en je eigen te creëren pad te vervolgen. Hoeveel weerstand ‘ze’ ook maar geven, ze dienen jou bij jouw ontwakingsproces. Na het lezen van dit boek begrijp je hun diepere boodschap: volg je hart, het KLOPT! Altijd!

Mijn doorleefde ervaring en advies gedurende dit ontwakingsproces en het terugkeren naar jezelf is, dat je nóóit uit gemak of angst dient te blijven hangen aan iets of iemand buiten jezelf! Wat er ook beweerd wordt.

Na het lezen van dit boek Weet je dat die buitenwereld er vóór jou is, opdat jij jouw levensthema’s met de bijbehorende levenslessen doorleeft, heelt en gaat staan in je kracht om zo jouw ware zielsboodschap hier op Aarde uit te gaan dragen!

Je zult langs vele stations met prachtige mensen komen, geniet van het samenzijn en als de tijd je laat weten dat ‘de uitwisseling’ klaar is, dat wat gedeeld mocht worden tussen jullie volbracht is’, MOVE ON! Er wachten nog zo veel meer mensen en ervaringen op andere perrons. Blijf niet hangen uit angst, schijnveiligheid of een te groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ontwikkel je innerlijke kracht om op je eigen benen te staan. Ook jij bent hiertoe in staat. Echt! Door op je eigen benen te leren staan, geef je die ander de permissie hetzelfde te gaan doen.

Uiteindelijk zul je zó diep dankbaar zijn voor de mensen, de situaties, de omstandigheden waarin ze je hebben gebracht en wat er is uitgewisseld. Mooie én soms zeer pijnlijke ervaringen. Je komt tot de conclusie dat allen er waren om jouw ruwe bolster te slijpen tot de ware prachtige parel die je bent geworden.

Het is mijn diepste wens dat we als mensheid toegroeien naar wederzijds respect en naar erkenning dat we in essentie niet veel anders zijn dan die ander. Ieder draagt een schat bij zich die, eenmaal uitgepakt, zoveel Liefde bevat en ons allen verbindt. Zelfs als we in het begin van de relatie deze diepere gifts die ons zijn gegeven nog niet kunnen doorzien, is er Liefde aanwezig.

Ik wens dat we de moed hebben om verder te kijken dan wat die buitenwereld ons wenst te doen geloven, dat we door de vele illusies in onszelf heen leren kijken en daarmee door die van onze buitenwereld. Eenmaal aan die andere kant van de sluier, vol illusies, doorzien we wie we allen in Wezen Zijn: Liefde. En blijkt Liefde de lijm te zijn die ons allen verbindt.

Lief mens, geniet van je eigen te lopen levenspad! LEEF! Het mág, je bent VRIJ.”

Nog méér geïnteresseerd geraakt na het lezen van het voorwoord van dit 396 pagina’s dikke boek?
De pre-order met een mooie korting geldt tot de boekpresentatie op zaterdag 11 juni a.s.
JA, ik bestel dit boek nu en ontvang het boek ná de boekpresentatie.

Had je je al voorgenomen de boekpresentatie persoonlijk bij te wonen?
Meld je dan even aan, zo weet ik hoeveel mensen ik kan verwachten.

NOTE.
Mocht je de wens hebben aanwezig te willen zijn en/of al aangemeld voor de boekpresentatie?
Ik raad je dan aan geen boek via de pre-order te
bestelling. Dit scheelt je namelijk de verzendkosten.

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *