LICHT, DONKER versus DUISTER

door | sep 26, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Een jaar geleden zag ik een documentaire en werd diep geraakt.

Ik kon niet anders dan dírect mijn laptop openen en gaan schrijven. Ik hield niet eerder op dan dat alles wat vanuit mijn Hogere Zelf aangereikt wenste te worden stopte. Het werden 8 pagina’s vol informatie. Informatie die vandaag de dag meer dan wezenlijk is om je bewust van te zijn. En anders van te worden. Vandaag zou zomaar die dag kunnen zijn.

Nu kan ik dit gehele document met je delen. De vraag blijft of je dit document daadwerkelijk gaat lezen. Afgelopen week kreeg ik de INspiratie om van deze input een Podcast te maken. Nu wenste ik niet alles ‘uit mijn hoofd’ met je te delen, zoals je gewend van mij bent. Deze keer is het een speciale Podcast geworden, daar ik dit document ben gaan inspreken.
Zo kun je waar je ook bent er naar luisteren en deze input tot je nemen.
Mijn advies, luister er meerdere keren naar. Deze input zal, net als mijn boeken, je steeds meer op diepere laag openen.

Openen voor een Waarheid die onze mensenbrein ver te boven gaat.

Hoe dat zo?
Dit daar wat er zich hier op onze prachtige 3D Aarde afspeelt te gruwelijk is voor onze liefdevolle mensenbrein én harten!
Wij Mensheid/ Humans zijn in essentie Vredelievende Wezens. We kunnen het gewoonweg niet voorstellen dat zoveel gruwelijks onder onze ogen zich afspeelt. We zien het gewoon niet. En krijgen we het voorgeschoteld en komt het binnen, dan zullen we meer dan eens liever kiezen onze ogen er voor te sluiten. Of het komt zo heftig binnen dat we niet anders kunnen dan ons er van distantiëren. Ik begrijp dit volkomen! Het heeft mij ook een hele tijd gekost om dit gegeven aan te durven kijken… Ik had gewoon meer tijd, levenslessen en ervaring nodig om er mee te kunnen dealen. Now I do. Sterker nog, blijk ik hier te zijn en mijn ervaringen in deze regionen te hebben mogen doorleven, juist om deze input nu met jou te kunnen delen.
Blijkbaar draag ik veel Licht in mij.

Nu ontkomen we er in deze tijd van ascenderen niet aan om wakker te worden. Ja, écht wakker worden voor de naakte waarheid die mondiaal momenteel aan het licht komt. Geen ontkomen aan dát het aan het licht komt. Jezelf voorbereiden voor dit moment dat al dit ons getoond wordt ,is het minste wat je voor jezelf kunt doen. Hoe ‘fijn’ is het om je voor te bereiden en afgestemd te hebben op de energieën die hiermee gemoed gaan.

Je ziet het pas als je het ziet.
In deze 3e Dimensie hebben we niet alleen met Licht en Donker te maken. Twee energievelden waarbij Licht informatie bevat die Donker nog ontbeert. In deze zeer lage frequentie zijn we getuige zijn van de gruwelijkheden van Duister. Dat hun praktijken duister zijn, dat weet je wellicht (voor een deel) al, of ga je de aankomen maanden/jaren onontkomelijk zien.

Tot die tijd deel ik graag datgene wat ik een jaar geleden mocht ontvangen. Vanuit het Licht. Om je die delen van jezelf die zich nog in het Donker bevinden te helpen herinneren én dat je deze gaat helen. Alleen zo zijn wij als mensheid in staat Duister te elimineren. Of liever gezegd, ontstijgen. Duister zal zich uiteindelijk terugtrekken, daar waar deze zich het prettigste voelt. Juist ja, in het donker. Wat Duister met Donker te maken heeft én waar jouw aandeel bij komt kijken, dat deel ik o.a. in deze Podcast.

Mijn bijna dringende advies is om je eigen Donker op te schonen, opdat jij geen Duister meer aantrekt en deze zo onbewust ‘helpt’ overleven.

Hoe dit alles werkt, dat heb ik vastgelegd in dit schrijven en nu dus ingesproken in deze Podcast.
Ik wens je de nodige stevigheid en aarding toe om deze input in je te nemen, te laten landen én op je in laat werken. Geef jezelf ook hierin de tijd. Veel informatie hieromtrent is mij in de afgelopen 10/15 helder geworden en ik kan je zeggen het heeft mij zeker de nodige tijd gekost dit alles te verteren en ‘een plekje te geven’. Het grotere plaatje te kunnen doorzien. Het grotere plaatje van dit Aardse spel waarin wij ons bevinden, ascenderen genoemd. En dat alles er is voor onze zielsgroei. Ja, zelfs Duister heeft hier een aandeel in.

PODCAST Licht, Donker versus Duister

Mocht je naar aanleiding van deze input vragen hebben of wens je je eigen donkere stukken aan te (leren) kijken, opdat je je zo van Duister en 3D lagen bevrijdt?

Ook ik heb deze weg in 3D mogen bewandelen en heb een weg hieruit gevonden. Thank God!
Niet dat ik je mijn gelopen weg kan aanbieden, dit deel heb ik reeds ook voor jou gelopen. Ik kan je wel ondersteunen bij het lopen van je eigen weg hieruit. Langs jouw demonen, thema’s en leerstukken. Ben je er klaar voor?

JA, ik wens dat je met me meekijkt!

Weet dat je van harte welkom bent!

PS.
Blijf je herinneren dat daar waar Licht is, geen Duister kan overleven. Dussss lieverd, SHINE YOUR LIGHT en houd je frequentie hoog! Ik heb alle vertrouwen in jou en de Mensheid. Wij komen hier uit. Samen! 100%!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *