ZIJN JE EMOTIES GETRIGGERD?

door | apr 5, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Dat is niet zo gek als je je blikveld maar even op die buitenenwereld gericht houdt. Wat er zich momenteel afspeelt op het wereldtoneel heeft dan ook een belangrijke functie in het omhoog halen van jouw emoties. Emoties die wellicht jaren diep weggestopt zaten in jou, komen ogenschijnlijk moeiteloos naar boven en wensen aan het licht te komen. Voor jou, om te aanschouwen wat jij aan levenslessen tot nu toe wellicht nog hebt laten liggen.

In deze tijd waar er in toenemende mate Licht naar onze planeet wordt afgevuurd, ontkomen we er niet aan dat deze lichtstralen bij ons naar binnen wensen te dringen.

Wellicht ben jij iemand die deze emoties liever niet wenst te voelen en ben je geneigd controle uit te willen oefenen op deze omhoog komende emoties. De druk van ‘naar het licht toe bewegen’ is echter zo hoog, dat je jezelf steeds vaker terugziet in situaties en omstandigheden alwaar deze emoties ongecensureerd naar boven blijven komen. Emoties, welke maar al te vaak worden getriggerd worden door relaties in jouw leven.

En zoals we wel weten: hoe dichterbij de relatie staat, des te méér we ons ongecensureerd laten gaan. Al deze onverwerkte emoties, over die ander waar we zo van houden…., te gooien.
Het lijkt op gezette tijden wel een vuilniszak die we over die ander heen leeggooien.

Dit heeft niets met Liefde en geestelijk volwassenheid te maken. Dit gegeven voel je. Wij Humans zijn nu eenmaal allen gevoelswezens. Het is onderdeel van ons Zijn. Wij voelen. Jij dus ook.

Blijkt ego er alles aan te doen om ons af te leiden van onze gevoelens en emoties. Van onsZelf.

Het willen beheersen/controleren (= egotool) van onze emoties is wellicht een van de meest schadelijke dingen die we onszelf kunnen aandoen terwijl we ascenderen van 3D naar 5D. Sterker nog; zónder je emoties te doorvoelen ben je niet in staat te ascenderen! Je blijf hangen in 3D wereld, vol ego en Duister. Precies daar waar Duister jou wenst te hebben én houden. Om van jouw levensenergie te af te kunnen tappen en zo op aarde te kunnen overleven. Blijken emoties vól levensenergie te zitten.

Hoe dan om te gaan met die emoties?

De nummer één manier om door je evolutie te gaan, is door elke emoties die naar boven komt te voelen. Emoties zijn er om gevoeld te worden. Punt uit. Dáár groeien we van. En blijkt dat groeien nu net nodig te zijn om te kunnen ascenderen. Emoties dienen dan ook niet vastgehouden of gecontroleerd te worden, echter vrijgelaten te worden.

De manier waarop je emoties voelt:

1. Maak jezelf los van de emotie terwijl je ze doorvoeld. Word de waarnemer. Kijk hoe jij deze emoties voelt: “ik voel boosheid, verdriet, machteloosheid, etc.”. Word je bewust dat je je emoties niet bént, je hébt ze. Dat is iets wezenlijks anders.

2. Stop met oordelen (ook weer zo’n egotool) over je emoties. Er is niets mis mee met alles wat je voelt. Ooit.

3. Geef niemand, dus ook jezelf niet, de schuld voor wat jij voelt. Het is een geschenk van evolutie. Voor jouw groei. Verwelkom het. Voel het. Het stroomt dóór jou heen. En laat los.

Ascenderen, evolutie is ontworpen om gemakkelijk te zijn. Emoties zijn ook gewoon energie die in jouw lichaam wensen te verschuiven, van vast, naar vloeibaar, terug naar ether.

Voel je emoties? Geweldig! Je bent aan het ascenderen!

Die buitenwereld, nog geheel niet zo’n slecht idee van Bron om deze in te zetten, als spiegel voor onze groei.

Twijfel nooit aan de oprechtheid van Bron.

PS.
Mocht je meer willen weten over al die tools die ego/Duister inzet om jouw ascensieproces te saboteren én wens je handvatten aangereikt te krijgen hoe hier los van te komen?
Lees dan mijn boek: ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij’.

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Gésiena

  Verhelderend! Ik ga es lkkr met mm boosheid aan de slag;-0))

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Dat lijkt me een TOP idee, Gésiena!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *