Geen ontkomen aan zielscontracten.

door | sep 5, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Zie je jezelf vastzitten in een relatie en kun je er maar niet uitkomen voor je gevoel?

Geheid dat je te maken hebt met een zielscontract die graag volbracht wenst te worden.
Het help je echter niet om in weerstand te schieten of je terug te trekken en net doet of het allemaal wel meevalt. Daar help je jezelf en die ander geheel niet mee. Sterker nog de lessen worden dan alleen maar meer vergroot. Daar waar je weerstand tegen geeft, lees jouw levensenergie, groet alleen maar. Niet omdat dit bij jou het slechtste naar boven wenst te halen, ‘het’ is eigenlijk neutraal, totdat jij er jouw waarde aan geeft.

Waardeer je iets, in dit geval dus negatief door er weerstand aan te geven, dan groet dit. In jouw ogen dus negatief, belastend, irritant, etc. Jij doet dit. Wellicht iets te confronterend… I Know. Wakker worden is niet voor watjes, zeg maar.

Door eerst jezelf recht in de ogen aan te durven kijken, ja daar is moed voor nodig en stopt met jezelf een illusie voor te houden, pas schift de energie, in jou. Je neemt je verantwoordelijkheid over dit gegeven. Op het moment dat jij jouw aandeel erkent en vanuit hier een nieuw perspectief in je leven wenst te leven, pas als jij eerlijk en zuiver wordt aan jouw diep gevoelde waarheid en die voor jezelf erkent, pas dan zal je in staat zijn die stappen te zetten naar die nieuwe perspectief.

Je leven zal zich niet kunnen vernieuwen als jij vast blijft houden aan Oud. Hoe vervelend, irritant, etc. deze dan ook maar is. Jij houdt vast.

Eenmaal terug bij jezelf en eerlijk t.o.v. jouw waarheid naar deze relatie toe, ben je in staat die lessen die jullie samen hebben te doorleven verder aan te gaan. Dit zijn lessen die gekoppeld zitten aan jullie zelf op zielsniveau bedachte levensthema’s. Thema’s zoals afwijzing, alles alleen doen, voegen, te groot verantwoordelijkheidsgevoel dragen voor die ander, alle ballen hooghouden, jezelf achteraan zetten, etc. Aan deze thema’s zitten de nodige levenslessen. Daarin voorzien juist deze relaties, om jou die lessen aan te reiken, opdat jij en jullie allebei uiteindelijk zullen groeien.

Sluier van vergetelheid

Deze lessen en het doorleven van diverse thema’s hebben jullie beiden op zielsniveau toegezegd na te zullen komen. Juist om de ander de uitgelezen kans te geven om aan te groeien. Hoe mooi is dat!

Dit gegeven ben je je vaak geheel niet van bewust, daar je door de sluier van Vergetelheid heen bent gezakt om in deze 3D matrix ervaringen op te doen. Een daarvan is wakker worden voor deze Waarheid, dat je je de Aardse spelregels stap voor stap weer begint te herinneren. Vandaag is daar weer één van.

Hoe pijnlijk jij dit op dit moment in je leven ook maar ervaart, Weet dat het vanuit een groter perspectief voortkomt uit Liefde. Voor jouw groei. Daar ben je nu dan beland, lieverd. Voel je nog geen dankbaarheid en vergeving… Dat is OK. Dit is alleen een heel mooie graadmeter of je de lessen hebt doorleeft.

Blijkbaar mag je verder zakken in jezelf en door een aantal lagen van b.v. boosheid, schuldgevoelens, overtuigingen en/of schaamte zakken, etc. om aan de andere kant van deze les uit te komen. Kortom, je wordt uitgenodigd, of wellicht uitgedaagd verder te gaan op jouw pad van ascensie, ervaringen opdoen, groeien. Bewust worden. Dus niet je terugtrekken klein maken, wachten tot de storm overwaait. Dat werkt in deze tijd niet meer.

Zielscontracten.
Juist door inzicht te krijgen in jullie gezamenlijke zielscontracten ben je in staat ‘makkelijker’ te navigeren door het oerwoud vol afleidingen, verleidingen en oponthouden die jou van jouw pad van ascenderen wensen af te houden. Dat hier het ego zijn intrede doet, hoef ik je vast niet meer te zeggen. Mijn boek ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij’ hierover ken je onderhand vast al.

Podcast
Om meer helderheid te geven over die zielscontracten heb ik een Podcast hierover ingesproken. Voor jou, opdat jij helderheid krijgt waar jij nu in je leven voor wordt uitgenodigd. Juist die die ene relatie.

Ik wens je veel inspiratie toe. = > Podcast Zielscontracten, waar dienen ze voor?

Mocht je naar aanleiding van deze input vragen hebben óf wens je, wellicht samen met je relatie, inzicht in wat jullie gezamenlijke zielscontracten met de bijbehorende lessen zijn, schroom niet om uit te reiken. Daar ben ik hier o.a. voor.

Je /jullie zijn van harte welkom!
Ja, ik wens graag inzicht in mijn zielscontracten!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *