WEES AUTHENTIEK EN WORD EEN MAGNEET VAN POSITIVITEIT EN OVERVLOED!

door | jan 18, 2023 | Alle berichten | 2 reacties

Ken jij ook díe mensen die ogenschijnlijk van nature een sterk aantrekkende werking op je hebben? Mensen waar je wel de hele dag bij wilt te zijn, naar wilt luisteren, wenst te evenaren? Mensen waarbij je voelt dat ook jouw energie gelift wordt naar hogere frequenties als je bij ze in de buurt bent? Dat je merkt dat jouw leven de eerste uren en dagen nadat je in hun energieveld bent geweest opeens vanuit een flow zich ontvouwt? Ogenschijnlijk moeiteloos.
FIJN hé!

Dit vermogen, deze aantrekkingskracht heb jij ook. Nóg fijner!

Ik krijg ‘dit gegeven’ meer dan eens van o.a. mijn cliënten terug en dacht “hoe fijn zou het zijn om ook zélf dit innerlijke vermogen ín jezelf aan te leren boren?
Als eerste is het goed je te realiseren dat dit vermogen en het genereren van magnetische aantrekkingskracht een energiespel is en dat het niets te maken heeft met de uiterlijke verschijning. Het heeft te maken met hoe jij jezelf uitdraagt die buitenwereld in.
Hoe kijk je naar jezelf, wat vind je van jezelf, voel je je waardig en zend je deze waardigheid die buitenwereld in?
Realiseer je dat deze eigenschap uitdragen een keuze is.
Dus, wens je de méér zelfverzekerde én magnetisch aantrekkende versie van jezelf te worden, lees dan verder.

Eigenschappen die je bij ‘aantrekkende’ mensen terugziet en onweerstaanbaar maakt zijn:

 • 1. Wees gecentreerd ín jezelf, congruent met wie jíj bent, aanwezig in je eigen lichaam.
  Breng je aandacht terug naar jezelf.
  Mensen zijn geneigd met hun aandacht en daarmee met hun energieveld buiten zichzelf te zijn. Dit gegeven hebben we aangereikt gekregen vanaf onze kindertijd. We waren afhankelijk van die ander om te overleven. Zonder die buitenwereld die voor ons zorgde waren ‘we nergens’. Zo leerden we ons af te stemmen én aan te passen aan die buitenwereld. Een buitenwereld die ons waarde, liefde, veiligheid en ondersteuning gaf óf niet. Hier zie je de activatie van de emotionele navelstrengen in terug.* Dit gegeven resulteerde erin dat we, later in ons leven, niet hebben geleerd ons zélf op waarde te schatten. Ons zelf Liefde, veiligheid en ondersteuning geven, ons aantrekkelijk voelen, zónder deze waarde ‘oordeel’ van die buitenwereld.
  Het meest onaantrekkelijk zijn mensen die ‘neediness’ uitzenden. Het idee dat die buitenwereld jou waarde, in welke vorm dan ook, dient te geven. Deze mensen zijn verdwenen in de slachtofferrol*. Vanuit deze rol trek je zéker iets aan. Deze rol zie je niet terugziet bij mensen die zeer aantrekkend zijn.

  Jij hebt de kracht om ergens betekenis aan te geven.
  De meest aantrekkende mensen zijn die mensen die uitzenden en manifesteren wat zij van binnenuit voelen en wensen uit te dragen. Zij zijn geen speelbal van die buitenwereld. Zij Weten dat zij de creators van hun leven zijn en zijn daarop gefocust. Punt. Zij kiezen waar zij waarde, betekenis, energie aan wensen te geven en richten daar gefocust hun energieveld op. Deze mensen leven dan ook vanuit hun ‘missie’, hun zielsdoel hier op aarde, hun ‘meaning of living’. Mensen die het meest aantrekkend zijn, zijn degene die hun missie, hun levensdoel Leven. Ze zijn ‘in line’ met hun missie, ze zijn er één mee geworden. Zij Zijn dit, dát is wat ze uitzenden én zo aantrekkend maakt.

  Op het moment dat jij passie volgt én leeft, is je energie van nature aantrekkend.

 • 2. Wees niet gehecht aan de uitkomst.
  Mensen die sterk aantrekkend zijn, zijn die mensen die niet bezig zijn met ‘what’s in it for me’. Ze wensen maar één ding; hun passie met de buitenwereld delen. PUNT. Ze hebben plezier en wensen te verbinden vanuit hun hart met anderen. Hun overvloed delend. Naast dat ze plezier wensen te hebben, zijn zij ‘in het moment NU’ en niet bezig met de uitkomst. De uitkomst zal overvloedig zijn, juist omdat ze in het NU leven en hun overvloed met zoveel plezier delen. Moeiteloos en onvoorwaardelijk. Ze zijn AANwezig in het NU en aanwezig zijn ís aantrekkend.
  Ze doen de dingen die ze doen omdat dat is wie ze zijn, ze kiezen er in dat moment voor dit te creëren, te doen en/of te delen. Het is wie zij in essentie zijn. Des meer je aanwezig bent in jezelf in het NU, des te meer aantrekkend je bent. Je bent jezelf i.p.v dat je wegrent voor jezelf, die buitenwereld in.
  Het meest onaantrekkelijk zijn degenen die vanuit de staat van tekorten, buiten zichzelf wensen te halen. ‘Wat kan ik er voor mezelf uithalen, wat levert het míj op’? Op deze manier verleg je je aandacht van jouw overvloed delen, naar je eigen tekorten wensen te laten vullen door die buitenwereld. Je energieveld is per direct geswitcht van ‘innerlijke overvloed délen, naar ‘halen vanuit tekorten’. En vanuit deze staat ‘tekorten’ heb jij niets te geven… en zal die buitenwereld je dát spiegelen.

 • 3. Houd van jezelf en sta toe dat je het waard bent om te ontvangen.
  Dit is wellicht het moeilijkste aandachtspunt om dit ook daadwerkelijk zo van binnen te voelen én te zijn.
  Dat wat jij van binnen voelt, zend je uit. Twijfel je aan jezelf, of dat jij het wel waard bent en wens je door die buitenwereld bevestigt te worden in jouw waard-zijn? Weet dat je energieveld per direct demagnetiseert.
  Jij, en jij alleen creëert jouw realiteit. De realiteit is dan ook niets anders dan een spiegel. Wat jij uitzend, krijg je terug. Het heeft geen zin in die spiegel te blijven staren of die buitenwereld te willen veranderen. Die buitenwereld spiegelt jou én nodigt jou uit om naar binnen te gaan en daar de oorzaak én oplossing te vinden. Dat hier de nodige innerlijke werk voor nodig is, hoef ik je vast niet meer te zeggen. Mensen zitten vol met beperkende overtuigingen waar zij éérst aan moeten voldoen, alvorens zij ‘het waard’ zouden zijn. Lijsten vól “eerst dien ik nog…, dan ben ik het waard of mag ik mezelf toestaan iets of iemand waard te zijn…’. Leer deze ‘niet waard zijn blokkades’ los te laten.
  Wij mensen, wat een martelaars zijn wij van onszelf. En dan te bedenken dat deze ‘voorwaarden voordat wij het waard zijn’ vaak niet eens van onszelf zijn… We hebben ze opgezogen in onze kindertijd en als waarheid aangenomen.
  Niets is minder waard!
  Wat dit punt betreft is het dan ook soms best shocking om in deze spiegel te kijken…

  Hoe zou je leven er uit zien als je gewoon zou besluiten wat je het waard bent, gewoon omdat je bestaat. Je bent van waarde. Je zou anders niet eens hier op aarde zijn! Jij bent het waard, simpel omdat jij jíj bent! Doorvoel dit eens goed.

 • 4. Wees écht en kwetsbaar.
  Stel jezelf open. Laat jezelf in je pure vorm zien mét al je ‘tekortkomingen’. Dit maakt jou juist precies wie jíj bent. Perfect. Juist als je je hart opent en deelt, dat is waar je mensen raakt. Mensen hebben respect voor je openheid, je kwetsbaar delen. Sterker nog, met deze houding inspireer je die ander juist om dit ook te (durven) doen. Deze open houding verbindt, big time! Dit i.t.t. tot pleasers die hun waardering buiten zichzelf hebben gelegd, waarbij angst om afgewezen ten grondslag ligt en zij niet authentiek (durven te) zijn. Authentieke mensen zijn dit juist wel!
  Durf jezelf authentiek te uiten en stop met de angst dat je dan wordt afgewezen. Jij bent de enige die jezelf afwijst! Maak bewust de keuze de ware jij te zijn en wees kwetsbaar.

 • 5. Own your own weirdness.
  Vrij vertaald betekent dit dat je ownership, ofwel eigenaarschap neemt over jezelf en jouw leven. Ja, dus ook die rariteiten en minder ‘hoog gewaardeerde’ eigenschappen die je liever niet bij jezelf wil zien. Laat staan aan die buitenwereld wenst te laten zien. Onzekerheden, oude pijn en stille verlangens zorgen ervoor dat je niet verder komt en dat je bepaalde moeilijke situaties uit de weg gaat. Juist door te doen alsof dit deel van jou er niet is, houdt je jezelf vast.

 • BONUS.
  Neem het leven niet zo serieus! Geniet! Lach! Huil en bewonder! Het mag, lieverd!

  *(voor meer achtergrond zie mijn boeken ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij’ en “RELATIES. Leef in harmonie met anderen’).

Om dit vermogen in jou te activeren en onderliggende blokkades weg te halen ben ik een module aan het creëren, waarin de hierboven benoemde punten tot in de diepte worden uitgewerkt. Uiteraard zijn de punten waar blokkades op zitten per persoon verschillend. Dat maakt ook dat deze modules uiteindelijk individueel zullen worden ingezet.

Mocht jij na het lezen van deze input een innerlijke JA! voelen, dan nodig ik je uit nog een beetje geduld te beoefenen. 🙂 Deze module zal zich in de aankomende weken verder ontwikkelen en zal, voor mijn gevoel, tegen het voorjaar het Licht gaan zien.

Hoe dan ook, het wachten zal het zeker waard zijn. Voor dat je het weet is het zover en krijg jij de ruimte de beste versie van jou naar boven te halen. Dat jij authentiek gaat shinen! Zijn wie jij in wezen bent. Jij hebt jouw unieke kwaliteiten en kunde.
2023 is het jaar om deze uit te gaan dragen naar buiten.

Nog even geduld….

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Twanny Hegeman

  Klopt allemaal. Maar geld dat ook met gezondheid zoals reuma en slijtage b.v heup en/of schouder.
  Ik ben bewust van het zelf regenererend vermogen.

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hi Twanny, fijn dat je bewust bent van het zelfgenererend vermogen van ons lichaam.
   Ik krijg niet helemaal helder wat je precies met je vraag bedoeld.
   Ik vul het dan ook even in, zoals je vraag bij mij binnenkomt.
   Mocht dit anders voor je voelen, of bedoelde je iets anders, laat me dat gerust weten.

   Ons lichaam heeft een belangrijke functie voor ons hier op aarde. Niet alleen dát we via ons fysieke lichaam hier onszelf tot uitdrukking kunnen brengen. Het lichaam spiegelt ons ook hoe wij met onszelf, onze levensenergie én onze levensthema’s met bijbehorende lessen omgaan. Mocht je bijvoorbeeld je levensenergie teveel weggeven, weinig eigen Liefde uitdragen, je lessen niet ‘aangaat en heelt’, slaat je lichaam (vaak tot op een bepaalde leeftijd) deze onderwerkt energie op, voor jou.
   Om op een later tijdstip ‘in de ogen te kijken’.
   Uiteindelijk ontkom je er niet aan dat wat daar nog opgeslagen ligt, aan te kijken.

   Ons lichaam heeft daar dan ook zijn eigen uitingsvormen aan gegeven.
   Zo heeft elk lichaamsdeel, orgaan, linker/rechterkant van je lichaam, ziektevorm, etc. een diepere boodschap aan jou.
   Aan jou deze te leren lezen, te erkennen, helen en integreren in jouw energieveld.
   Dan als vanzelf (regenereert) ons lichaam. De spiegel van je lichaam áán jou valt weg, zo ook (vaak) de klacht, uitingsvorm c.q. het ziektebeeld.

   Reuma staat o.a. voor moeite met buigen, jezelf vastzetten, moeite je grenzen aan te geven, je levensenergie niet laten stromen, enzovoort. Deze functie laten ‘heup en schouder ook zien. Daarnaast laten de laatsten zien dat er een te grote last op je drukt. Voor een veel te lange tijd ‘draag je iets’ wat je los mag laten. Wellicht terug mag geven aan degene(n) die het bij jou konden neerleggen. Angst voor afwijzing en loslaten zijn hierin o.a. thema’s. De pijn en het blokkeren in bewegingsvrijheid, bevatten je lessen hierin.

   Wens je de ‘meest aantrekkende persoon’ voor jezelf te willen Zijn, dan zijn deze lessen van wezenlijk belang om aan te gaan en helen, opdat ze ‘afgevinkt’ kunnen worden. Jou loslaten. Zo bevrijd je je energetisch van deze last/les.

   Mocht je hier meer over willen lezen… Zowel in mijn boek: ‘RELATIES. LEEF je waarheid! In harmonie met anderen’ én Christiane Beerlandt heeft hier ook een zéér uitgebreid boek over uitgebracht. Hierin deelt ze 1300! ziektebeelden en wat deze je psycho-emotioneel wensen te vertellen.

   Als oud-fysiotherapeut heb ik hier de nodige ervaringen in mogen opdoen.
   Dit is dan ook waarin ik mensen, die met fysieke en/of emotioneel blokkades bij mij komen, inzicht geeft en hun begeleid zichzelf hiervan te bevrijden. Het blijft bijzonder te zien hoe ons lichaam “verzacht’ zodra wij verzachten naar onsZelf.

   Ik hoop je hiermee meer helderheid te hebben gegeven.
   Mocht je meer vragen hebben, voel je vrij.

   Wens je dat ik persoonlijk ff met je meekijk, weet dat je van harte welkom bent.
   Tijdens een kennismakingsgesprek kijk ik met je mee. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend én gratis. 😊
   Voel je in ieder geval welkom.

   ~ Jacqueline

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *